1240935185_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvassa Frodo ja Milo eilen iltasella.

Maanantaina olin Frodon kanssa treenaamassa vähän tokoa. Ennen muiden paikalle tuloa otettiin ohjattua noutoa. Merkit sujuivat loistavasti, mutta alkuun pyrki taas sille keskimmäiselle kapulalle. Toisella kerralla hienosti ja myös toinen puoli hienosti. Vauhtia olisi tietty saanut olla lisää. Vinkupallolla sain vauhtia palautuksiin Silmänisku

Sitten takapalkalla 20 metrin päästä kaukot. Siis aivan loistavasti (miksi nämä kaukot ei voi koskaan onnistua kokeessa....huoh). Otin myös pelkkiä maasta- istu ja maasta - seiso vaihtoja ja heti vapautus takapalkalle.

Seuraamista ja kontaktin pitoa myös sekä nami että lelupalkalla. Ihan ok, vaikka oli kyllä tosi kuuma ilmakin. Tämä seuraaminen ei meiltä myöskään koskaan kisassa onnistu. Täytyy nyt vaan helpottaa treeniä huomattavasti ja yrittää keksiä jotain...

Suoria luoksetuloja ja pallo lensi mun taakse palkaksi, kun Frodo oli kovimmassa vauhdissa. Nämä olivat kivoja ja Frodo tuli lujaa.

Pari kertaa otettiin vielä kaukokäskyjä uudelleen eri vaihdoilla ja eri paikoilla.

Ihan lopuksi vielä ohjattua noutoa. Merkki hyvin, mutta sitten oli lähdössä hakemaan keskimmäistä ja ties mitä... Lopulta meni oikein, mutta kun toi kapulaa ONTUI TAAS Itku Palkkasin kuitenkin pallolla, kun sitä niin hinkui.

Nyt ei ole ontunut taas laisinkaan ja olen yrittänyt pitää sen verran levossa, että ei ihan hulluna riehu kongon tai Milon kanssa. Ei myöskään treenata nyt vähään aikaan. Otetaan nyt vaan ihan varovaisesti ja yritän saada Frodolle ajan hierontaan ja laser -hoitoon. Tuntuu, että sillä olisi kaulan ja selän lihakset jumissa (joskaan en ole mikään asiantuntija näissä asioissa). Ainakin Frodo kovasti nautti, kun itse sitä hieroin.

Frodon morsian Iitu vaikuttaa yhä selvemmin siltä, että ainakin pari pentua olisi tulossa Hymy Pahoinvointi on mennyt ohi ja lenkeilläkään ei emännän mukaan mennä enään ihan niin täysillä mitä ennen. Vatsa selvästi painaa, sillä Iitun istumatyylikin on muuttunut. Tässä omistajan ottama kuva Iitusta ja uudesta istumatyylistä.

1240818340_img-d41d8cd98f00b204e9800998e