Eilen taas pieni pätkä kauko -treeniä ennen Frodon & Milon päivälenkkiä. Toisen takajalan kanssa oli vaikeuksia, mutta kyllä lopulta saatiin pari onnistunutta niin, että sekin pysyi paikallaan ;)

Varsinaisissa treeneissä Frodo sai taas verytellä uimalla ja vesinoutoa tehtiinkin pitkään. Sitten laitoin Frodon paikallamakuuseen ja tein samalla ruudun valmiiksi. Aloiteltiin taas niillä kauko -treeneillä. Otin näiden lisäksi pari maasta - seiso vaihtoa pitkältä matkalta ja vapautus takana olevalle palkalle ekasta vaihdosta.

Seuraamiset meni suhteellisen hyvin kuumasta säästä huolimatta. Tehtiin vika seuraamispätkä niin, että lelu oli kentän vierellä näkyvissä ja kun Frodo oli hyvässä kohdassa ja hyvässä kontaktissa vapautus lelulle. Alkuun yritti vilkuilla lelua, mutta kyllä se kontakti sitten pysyi. Ensi kerralla voisi tehdä kaksi liikettä ja sitten vapautus lelulle jne.

Ruutu oli jälleen loistava, palkkasin kun seisoi ruudussa ja viimeisen kerran lelu valmiina ruudussa ja vapautus suoraan lelulle.

Kisatyylinen luoksetulo oli myös erittäin hyvä ja jopa seisomaan pysähdys oli napakka. Tämän jälkeen vileä läpijuoksu ja palkka mun taakse.

Metalli- ja puukapulanoudot tasamaalla ok ja luovutuskin oli suora.

Liikkeestä istuminen erinomainen.

Sitten kävin jälleen uittamassa Frodoa ja Frodo sai noutaa niin pitkältä kun vaan jaksoin heittää.

Uimisen jälkeen jätin Frodon vielä yksin kentän keskelle paikallamakuuseen ja menin itse piiloon. Hyvin pysyi.

Ihan viimeiseksi liikkeenohjaajan avustuksella kaksi tunnistusnoutoa, jotka meni jälleen hienosti. Ensimmäisellä taas kehaisin kun otti oikean suuhunsa ja toisella kerralla en sanonut mitään. Molemmissa lelupalkka mun taakse.

Sitten Frodo pääsikin pitkien treeninen jälkeen huilaamaan autoon ja toimin vielä treenikaverille liikkeenohjaajana tunnareissa.

Kotipihalla olikin Milo kongonsa kanssa vastassa :)