Tässäpä kännykameralla napsittu kuvaa eilen illalla Timonista. Timon kasvaa hurjaa vauhtia ja Rokin kanssa niillä on valtavia hepuleita ja painimatseja :) Yhtenä aurinkoisena päivänä pääsi Timon ihan hetkeksi Rokin kanssa kissojen ulkoaitaukseenkin ja kyllä se tykkäsi. Nyt onkin taas pakkasta, joten täytyy odotella lämpimämpiä kelejä uusintaulkoiluun. Rokki on jo ollut ulkotarhassa useampaankin kertaan ja nauttii täysin siemauksin.

Timon on erittäin rohkea ja leikkisä kissa, joka tykkää ihan hurjasti lapsista. Koirista se ei juurikaan välitä, elleivät ne änkeydy liian lähelle, silloin tulee varoittava sähähdys. Joskin koirien hännät on huomattu hyviksi ja erittäin liikkuviksi leluiksi.

Iltaisin Timon löytyy usein Eetun sängystä ja kainalosta nukkumasta. Ainakin toistaiseksi olen sen sieltä siirtänyt pois, ettei Eetu vain unissaan litistä sitä. Kunhan katti kasvaa, niin sitten ei ole enään sitä pelkoa.

Timon tykkää myös hurjasti raakaruuasta (mitä syötän koirille) ja Timonille katetaankin nykyään aina oma lautanen. Rokki edelleen nyrpistää nenäänsä näille herkuille. Timon saa kuitenkin edelleen kissan kuivaruokaa ja märkäruokaakin, koska on kasvava pentu enkä osaisi sille taata kaikkia vitamiineja oikeassa suhteessa. Raaka sydänjauheliha on Timonin suuri herkku (nami).

Koirien kanssa on lähinnä talsittu metsässä (kun vihdoin siellä pääsee liikkumaan) ja ne ottavatkin siitä ilon irti täysin siemauksin. Treeniä en ole nyt saanut aikaseksi, kun on ollut itsellä kovin flunssainen olo, mutta tänään täytyy vähän Milon kanssa kokeilla, osaako se sitä liikkeestä maahan menoa enään...

Huomenna on minulla vuorossa ratsastus ja Milon hakutreenit on maanantaina.

Ihanaa viikonloppua kaikille