Nyt on kyllä säät suosineet ja koirat sekä myös kissatkin ovat saaneet ulkoilla paljon. Ohessa pari tänään kotipihlata otettua kuvaa koirista.

Hessu :)

Milo ja Frodo :)

Eilen iltasella innostuin vielä tekemään reilun 300 metrin verijäljen, jonka annoin vanheta puoli tuntia. Ensin jäljestämään pääsi Hessu, joka meni kyllä hyvin (yhtään en auttanut ensimmäistä 10 metriä lukkuunottamatta, jolloin on lupa avustaa). Ensimmäisen kulman Hessu paineli todella tarkasti ja kovalla vauhdilla. Jotenkin pitäisi saada se reagoimaan siihen makuupaikkaankin, jotta ei vaan kaahaisi jatkamaan jälkeä. Toisella makuupaikalla kyllä sitten haistelikin jonkin aikaa. Jäljen lopussa otti taas innoissaan sorkan suuhunsa :)

Milo sai mennä jäljen seuraavana ja olipa todella tarkkaa ja hyvää työtä. Milo myös viettää rauhassa aikaa tarkastellen makuupaikat, vaikka muuten meneekin vauhdikkaasti. Tällä kertaa Milo oli sorkasta paljon innostuneempi kuin ekalla kerralla.

Frodo pääsi viimeisenä, sillä jostain syystä se edelleen merkkaa lähes koko jäljen pissaamalla ja kakkaamalla...huoh! Se osaa kyllä mennä mutta hiukan joutuu etsimään jälkeä pissaamisen tai kakkaamisen jälkeen. Makuupaikat Frodo tutkii todella, todella huolella (jopa vähän kaivoi) ja tietysti pissasi pariin kulmaan. Sorkalla Frodo on ehkä kaikista onnellisin ;)

Tänään oltiin Frodon kanssa karjakoirien rauniopäivillä Korsossa. Voi että oli mukavaa ja kiva myös tavata paljon karjakoiria (ainakin kahdeksan). Frodo muisti hyvin rullailmaisun ja ensimmäisellä kerralla sillä oli kolme ukkoa, jotka nousivat ihan nopsasti. Hiukan se ihmetteli, kun minä liikuin alueella (kävi aina välillä katsomassa). On niin tottunut, että pk-haussa pysyn siellä keskilinjalla. Tokalla kerralla vielä kaksi ukkoa. Ensimmäinen ukko oli kolmen korkean ja tiiviin  betonirenkaan sisällä ja Frodo ukon löydettyään nousi kahdelle jalalle betonia vasten, yrittäen saada paremman hajun ukosta. Lopulta ukko tuli piilosta esille ja auttoi Frodoa, jotta Frodo laski pään maahan ja sai otettua rullan (heh). Viimeinen ukko taas hienosti. Kamerakin oli ainakin yhdellä mukana, saa nähdä  jos saadaan kuviakin. Frodolla oli kyllä naama naurussa :)