Vihdoinkin sain aikaiseksi oikeasti aloitella Milon kanssa niitä tokon AVO -liikkeitä, mitä ei vielä osata. Tehtiin me kyllä vähän muutakin treeniä.

Oltiin alkuun Milon kanssa kentällä kahdestaan ja aloitettiin PK-paikkamakuulla (hiukan pidempi välimatka, mitä meillä oli kisoissa). Olin siis selkä Miloon päin ja laskin viiteenkymmeneen, sitten vähän pyörin ja taas uudestaan sama juttu. Palasin Milon vierelle, otettiin perusasento ja lelupalkka. Eipä ollut mitään ongelmaa, laitoin ihan viivan merkiksi eikä ollut kyllä milliäkään Milo vaihtanut paikkaa. Sitten sama uudelleen, mutta kävinkin piilossa kuplahallin takana välillä. Eipä mitään ongelmia siinäkään. Sitten vaihdettiin paikkaa lähemmäksi (tokoetäisyys) ja jätin Milon takapalkan kanssa ja menin piiloon, jossa olin hetken. Palasin Milon sivulle ja maasta vapautus takapalkalle. Hyvin siis meni ja pysyi maassa kuin tatti. Seuraavaksi kun tehdään ryhmäpaikkamakuu, käyn välillä piilossa ja sitten sitä piilossa olemista pitäisikin ruveta pidentämään...

Tähän väliin tehtiin toko AVO:n nouto kisamaisesti, joka aivan loistava :) Tein vielä kertaalleen niin, että jätin Milon istumaan ja kapula meidän väliin ja siitä nouto. Vieläkin tiiviimpi eteentulo tässä, palkkasin namilla eteen kapulan luovutuksen jälkeen.

Maahan - istu - maahan kaukot menee läheltä jo tosi hienosti. Yritin myös takapalkalla maasta - istu ja sitten vapautus, mutta Milo nousi vasta useamman käskyn jälkeen (yhdistää tuon takapalkan siihen, että pitää maata paikallaan...). Tehtiin läheltä useamman kerran ja hyvin Milo tekee :) Tässäkin täytyy vaan nyt venyttää se välimatka sinne viiteen metriin.

Luoksetulon pysäytyksiä niin, että kutsuin "tänne" ja sitten narupallon heitto ja "seiso". Parin kerran jälkeen tuli jo TODELLA täpäkkä seisominen ja hetken kun Milo seisoi, heitin lelun sen pään yli. Vautsi, josko tämä rupeaisikin toimimaan....tätä liikkettä pelkäsin kyllä eniten, sillä Milon luoksetulo on aina "täysiii....".

Loppuun vielä pari eteen menoa lellulle, kertaalleen maahan käsky lelun viereen ja vasta sitten vapautus ja loppuun vielä suoraan lelulle.

Siirryttiin vielä agi -kentälle tekemään esteitäkin. Pari kertaa Milo tekikin ihan puhtaan avo:n hypyn kisamaisesti. Usein kyllä jouduin sanomaan kaksi istu -käskyä (juurihan ollaan tahkottu sitä esteen takana seisomista....). Nyt vaan treeniä lisää...

Eipä nämä avoliikkeet nyt niin kamalia ole  Josko vielä syksyllä kerittäisiin kokeisiinkin.