Pakko heti päivittää, kun oltiin Hessun kanssa ahkeria ja tehtiin pienet aamutokot :)

Jo aamuruualla (joka oli näkymättömissä sisäeteisessä ja me oltiin ulkopatiolla) kaukokäskyt. Matka noin 13 metriä ja vaihdot m-i-s-m-s-i ja vapautus ruokakipolle. Hienot oli :)

Pihalla ensin lähetys ylipitkältä matkalta suoraan ruutuun (meni hienosti laukalla ja suoraan, Hessu ei nähnyt kun rakensin ruudun) käsky seis (odotin hetken) ja käsky maahan (hienosti maahan ilman etenemistä ruudun takaosaan). Kävelin Hessun luo ja palkkasin herkuilla kun makasi ruudussa ja siitä vapautus. Sitten vielä läheltä lähetys ruutuun ja pallo lensi palkaksi Hessun ja ruudun yli, kun hyvässä kohdassa. Hienosti tämäkin, joten ei enempää ruutua. 

Hyppynoudot todella reippaasti ja vauhdikkaalla laukalla. Kerran kiersi takaisin tullessa kun heitin niin vinoon (täytyy treenata lisää noita vinoheittoja). Muuten siis loistavat (esteessä täysi korkeus ja pitkä välimatka esteelle, sekä heitin myös todella pitkälle esteen yli. Metallinouto kertaalleen, ok (ravasi kyllä sivulle tulossa). Toinen kerta vielä niin, kun oli tulossa metallin kanssa laukalla, lensi patukka palkaksi. 

Kertaalleen mun kierron kautta takapalkalle sekä suoraan vapautus, kun on tulossa mun kiertoon.

Kaukoja seiso - maahan (alusta tassujen edessä), nämä hyvät ja kertaalleen seiso - istu, ensin per -käskyä sitten istu ja potkaisin tennispallon palkaksi. Hyvin siirsi painoa ja etutassuja istuessaan. 

Hessulla oli kova into treenata (ehkä pitkä laiskottelu ei ollutkaan ihan täysin pahasta). Kuuma tuli molemmille, joten ei enempää treeniä.