Tänään oli Milolla hakuilut. Viime kertaisen rankan treenin jälkeen pääitn ottaa erittäin helpon ja innostavan treenin. Milo otettiin radalle neljäntenä.

Ensimmäinen lähetys oikealle ja puolivälistä kaartoi hiukan vasemmalle, mutta korjasi loistavasti ja ukko löytyi etukulmasta. Maasto oli ylöspäin nousevaa kalliota. Irtorulla tuli hienosti ja pudotti mun jaloille. Pyynnöstä nosti rullan nätisti mulle käteen. Näytölle Milo lähti erittäin hyvin ja päästin juoksemaan vapaasti.

Sitten lähetys vasemmalle ja jälleen kaartoi oikealle, mutta kuusien takana oli korjannut heti, sillä pian kuului etukulmasta ääntä, kun ukko palkkasi taistelemalla. Täällä siis suorapalkka.

Milo oli ihan innoissaan ja oli lähdössä etsimään lisää, mutta lopetettiinkin treenit tällä kertaa tähän. Jäipähän Milolle ainakin kova hinku ukkojen perään :)

Frodolle ainoastaan liikkeestä istuminen (joka meni loistavasti) ja pari sivulle tuloa ja palkka hyvästä katsekontaktista. Ei muuta....onneksi sain hillittyä itseni. Huomenna sitten jännä kisapäivä!