Elikä nyt siis Frodon maanantaisista tokoista. Ajelin taas paikalle ajoissa ja heti alkuun kävin tekemässä kentälle ruudun ja kantamassa hyppytelineen paikoilleen.

Frodon kanssa aloitettiin hyppynoudoilla ja tehtiin pari kertaa. Molemmat tosi hyvät. Perään metallilla tasamaanoudot ja nekin hyvät.

Ruutuun lähetys, käskyllä seis ja käskyllä maahan ruutuun meni oikein hyvin. Kävelin ja kiemurtelin, mutta en kutsunut Frodoa seuraamaan (parilla viime kerralla on varastanut) vaan lopulta palasin palkkaamaan ruutuun, kun makasi siellä. Sitten otettiin pitkältä matkalta juoksu ruutuun, jossa lelu valmiina palkaksi. Lopuksi vielä ruudun eri puolilta läheltä lähetyksiä ruudun keskelle ja palkka lensi koiran taakse. Nämä on kivoja harjoituksia, Frodo tykkää kovasti ja se oppii hahmottamaan sen ruudun keskikohdan paremmin.

Sitten taidettiin ottaa vähän kaukoja ihan parilla vaihdolla. Pääasiassa palkka aina ensimäisestä vaihdosta ja pitkältä matkalta. Näille kaukoille en nyt mitään voi ennen kisoja, ehkä tänään vielä yhdet treenit terassin reunalla.

Liikkeestä istuminen meni ensin seisomiseksi, mutta sitten otin sarjan niin, että palkkasin heti kun istui. Nämä onnistuivat hyvin. Seuraaminen oli ihan ok.

Ai niin lopputreenit tehtiin kaatosateessa, mutta se ei juuri haitannut.

Sitten Frodo pääsi lenkille ja UIMAAN :)))

Omien vetämieni treenien jälkeen liikkeenohjaajan kanssa Frodolle kaksi tunnaria. Molemmat loistavat. Ensimmäisellä kerralla kehut kun lähti tuomaan oikeaa ja tokalla kerralla hirmukiva lelu / riehumispalkka heti luovutuksen jälkeen.

Lopuksi otin vielä luoksetuloja ja kerran  luoksetulosta seisominen ja palkka lensi koiran taakse. Lopuksi vielä suoria luoksetuloja.

Frodo oli jo melkoisen puhki, mutta sain loppuun vielä tosi täpäkät seuraamisen siirtymiset vasemmalle, oikealle, eteen ja taakse ja niistä hyvä palkka ja Frodo autoon.

En nyt sitten saanut paikallamakuutreeniä, mutta toivotaan että kisoissa pysyy kuitenkin paikoillaan hyvin.

Eilen ei treenattu kummankaan koiran kanssa mitään, saivat juosta pitkin pihaa samalla kun minä leikkasin nurmikot ja tein muita pihatöitä. Frodo vierittää kongoaan tosi jyrkkää mäkeä ihan itsenäisesti ja oli kyllä ihan väsynyt, kun lopulta mentiin sisään (kyllä se sitä mäkeä juoksikin alas ja ylös aika vauhdilla ja pitkään). Milo harvemmin vierittää omaa kongoaan, mutta se juoksi kyllä monta kertaa Frodon seurana :)

Nyt jo jännittää lauantain kisat, kun ne edelliset kisat meni niin totaalisen pieleen....