Frodo pääsi ekana treenaamaan ja aloitetiin seuraamisella, joka meni ihan kivasti ja reippaasti. Sitten tehtiin luoksetuloa pysäytyksillä. Tehtiin myös liikkeestä seisominen, istuminen ja maahanmeno (hienot). Sitten tehtiin suora luoksetulo  ja Frodo pääsi juomaan ja huilaamaan. Oli todella kuuma sää jälleen.

Milon kanssa aloitettiin niin, että vein sen kentän toiseen päähän paikkamakuuseen takapalkan kanssa. Hyvin pysyi paikallaan (kaula kyllä hieman venyi...), vaikka Haran palloa heitettiin toisessa päässä kenttää. Lopulta vapautin takapalkalle. Sitten tehtiin Milon kanssa liikkeestä maahan meno ja liikkeestä seisominen (molemmat kisatyyliin). Hyvin meni eikä huomautettavaa. Kaukot tein täydellä kisamitalla, mutta niin päin, että jätin Milon istumaan (sitten vaihdot maahan-istu-maahan-istu) ja palasin Milon luo kun istui ja palkka. Nämä meni kyllä todella upeasti (YES). Seuraavalla kerralla täytyy tehdä oikein päin ja täysin kisamaisesti. Luoksetulon pysäytykset eivät olleet tällä kertaa niin hyviä kuin viimeksi. Otin käyttöön sekä käsi että suullisen käskyn, jotta sain paremmin pysähtymään. Näitä tehtiin useampikin. Loppuun koko kentän pituinen luoksetulo ja Milo sai juosta suoraan lelulle mun taakse. Sitten Milo huilaamaan.

Frodo pääsi tekemään seuraavaksi pariin kertaan tunnistusnoudon ja hienosti liike oli Frodolla mielessä, pitkästä tauosta huolimatta. Liikkeenohjaajana toimi Laura. Tässäpä kuvasarja:

Kapuloita laitetaan paikoilleen.

Tässä Frodo etsii ja löytää hienosti sen oman kapulan.

Tässä hieno kapulan luovutus ilman pureskelua.

Sitten liike on ohi ja Frodo odottaa palkkaa.

Loppuun vielä Frodolle eteenmeno ja sitten taas huilailemaan ja Milon vuoro. Tässä pari paikkamakuu kuvaa Milosta ja kaverista Harasta. Jätin Milolle takapalkan (halusin, että tällä kertaa ei tuijottele Haraa). Tämä toimikin hyvin. Minä olin piilossa neljä minuuttia ja Laura jäi alo tyyliin paikkamakuun ajaksi. Häiriöhenkilö kiersi koirat ja otti kuvia ;) Milon pää kyllä kääntyili kiertäjän mukaan, mutta pysyi kuitenkin paikallaan.

Siellä ne makaa, kun tarkkaan katsoo.

Tässä pari lähempää kuvaa.

Tästä kuvasta näkee, kuinka Milo seuraa kävelijää/kuvaajaa. Näihin paikkamakuisiin pitäisi saada enemmän koiria ja lisää häiriöitä.

Niin ja tämä vasta oli tarkka homma, minä piilossa ja ottamassa aikaa (heh).

Tässäpä sitten kuvasarja Milon noudosta. Huomatkaa ekassa kuvassa meidän ilmeet (kyseessä ei ole suinkaan mikään tanssi vaan olen juuri heittänyt kapulan ;) Milo sanoo selvästi, että "WAU mikä heitto".

Tässä Milo on jo noutanut kapulan ja odottelen, että kapulan mälvääminen loppuu. Ei se onneksi purrut, kuin ihan vähän vaan...

Tää näyttää kanssa joltain tanssilta (heh), mutta olen siis juuri ottanut kapulan Milon suusta ja siirrän sitä oikealle sivulle. Mitään hajua ei kyllä ole, mitä tuo vasen käsi tekee...

Jee narupallopalkkaa....!!!

Tässä me odotetaan jotain...ollaan varmaan lähdössä seuraamiseen tai sitten mä muuten vaan jäykistelen...

Noutojen jälkeen tehtiin seuraamista, joka taas oli alkuun melkoisen edistävää, mutta parani hetken päästä. Täytynee treenata noita liikkeellelähtöjä enempi. Treenattiin myös edesta sivulle siirtymisiä, joissa taas alussa koikkaloikka mukana, mutta lopussa jo hyvin.

Ihan loppuun tehtiin eteenmeno ja vapautus kentän päässä olevalle lelulle. Molemmat koirat olivat kyllä todella kuumissaan treenien jälkeen.

Tänään on ollut ihan kamalan kuuma vaihteeksi, koirat on olleet koko päivän pihalla, mutta järsineet lähinnä luita. Mitään ei olla jaksettu treenata. Huomiseksi taisivat luvata vielä kuumempaa...huh!

Lapset haettiin leiriltä kotiin :) Timbe kissa oli ihan onnessaan, kun sai omat leikkikaverit kotiin.

Seuraavat tokotreenit olisi tarkoitus pitää tiistaina ja keskiviikkona olisi Milon hakutreenit. Torstaina taas ratsastus.Tokon hyppyä ja PK-puolen hyppyä sekä A-estettä pitäisi myös ehtiä treenaamaan, niin ja niitä paukkuja Milolle.