Miki ja Frodo paikallamakuussa.

Miki ja Frodo paikallaistumisessa. Kummatkin yhtä "kypsän" näköisiä, eivät hirveesti taida toisistaan tykätä ja näin lähekkäin piti olla (heh).

Ennen treenien alkua tehtiin pieni hihnalenkki.

Tänään Frodon treenit aloitettiin tunnarilla, jonka kanssa siis ollut niitä vaikeuksia. Ekalla kerralla kävi TAAS nostamassa väärää, mutta kun sanoin "ei" pudotti ja etsi oikean. Tämän jälkeen vielä kaksi toistoa ja toi hyvin sen "oman" ja kehuin aina heti kun otti "oman" suuhunsa. Eipä auta kun treenata vaan lisää, Frodo on selvästi epävarma, kun "oma" on vain sen pari sekunttia mulla kädessä ja haju ei ole niin voimakas. No saatiin kuitenkin kaksi iloista "oman" tuontia lopuksi Hymy

Sitten esteen kanssa hyppynouto metallilla, joka loistavasti.

Sitten merkkiä, merkkiä ja ruutua eri suunnista. Ruudussa oli aina lelu valmiina. Hyvin, kerran Frodo teki kyllä pienen kiemuran ja kävi hyppäämässä esteen ruutuun menomatkalla. Pääsääntösesti ruutu kuitenkin hienosti.

Ohjattua noutoa ja merkkiä tahkottiin sitten pidempään. Merkki meni tänään hyvin, mutta Frodo meinasi monta, monta kertaa hakea keskimmäisen noutokapulan. Kun sanoin "ei" korjasi aina hakemaan mitä pitikin, mutta vaati lukuisia toistoja kunnes rupesi menemään merkiltä suoraan joko oikealle tai vasemmalle kuten käskin. Wubba Kongon vingutaminen sai Frodoon vauhtia ja palautukset tuli reippaasti. Lopetettiin erittäin hienosti menneeseen ohjattuun noutoon oikealle. Palkaksi taistelut Wubban kanssa :)

Luoksetuloon sain ihan mielettömän hyvän vauhdin Frodolle kun näytin sille Wubbaa ennen "tänne" käskyä ja kun oli kovassa vauhdissa vielä vingutin lelua ja heitin sen mun ohi palkaksi. Tosi hyvä!!!

Kaukokäskyt sarjana onnistuivat myöskin hienosti, kun jätin Wubban Frodon taakse (WAU). Otin myös kerran pitkältä matkalta maastia - istu (vapautus heti lelulle) ja maasta - seiso (vapautus heti lelulle).

Pientä seuraamista otettiin myös ja se ihan ok, myöskin sivuille ja taakse.

Otin myös Frodon kovasti rakastaman eteenmeno -liikkeen koko maneesin pituudelta suoraan lelulle ja voi että Frodo menikin lujaa.

Ihan lopuksi paikallaolot lyhkäsesti. Minä häiriköin ympäriinsä ottaen kuvia (heh). Loppuaika leikittiin Frodon kanssa. Frodo olikin aika puhki, taisi aamun pitkä lenkki tuntua vielä jaloissa.

Eilen ja tänään aamulla tehtiin Frodon ja Milon kanssa todella pitkät aamulenkit ihanan rauhallisessa metsässä.

Tässä vielä pari kuvaa Frodon heilasteluista.

Frodo kuulee auton äänen...sieltä se taas tulee Pusu

Alkuun piti tietysti pistää tanssiksi Nauru