Milon vuoro oli päästä hakumetssään jo heti aamutuimaan. Tallattiin sellainen noin aloluokan pituinen rata. Milo otettiin radalle ensimmäisenä.

Ensimmäinen lähetys vasempaan etukulmaan jonne singahti vauhdilla ja rulla tuli hienosti aluetta eteenpäin, pudotti kyllä maahan mun jaloille, mutta pyysin nostamaan. Näytölle lähti oikein hyvin ja vauhdikkaasti ja päästin loppumatkan vapaasti.

Sitten lähetys oikealle, upposi vasta kolmannella lähetyksellä hyvin ja löysi ukon noin 30 asekalta etukulmasta. Rulla tuli hyvin, mutta taas tiputus ja vaadin nostamaan ja pitämään hetken. Oli levoton ja hidas näytölle lähdön kanssa joten huusin "maalimies" ja maalimies antoi ääniavun ja sitten paineltiin vauhdilla näytölle.

Sitten lähetys vasemmalle ja aivan erinomaisen hyvä tyhjä.

Sitten lähetys oikealle, ensimmäisellä lähetyksellä meni haistelemaan puussa olevaa hanskaa (luuli tietysti esineruuduksi, eikä oltu huomattu, että joku oli siihen nostanut lasten tumpun). No kolmannella vasta sain uppoamaan ja tekemään aivan LOISTAVAN hyvän tyhjän. Siitä hyvät kehut keskilinjalla.

Viimeinen lähetys vasemmalle ja tämä olikin kaikin puolin erinomainen pisto. Lähti hyvin suoraa, eteni takalinjaa löysi ukon ja toi rullan vauhdilla mulle KÄTEEN ASTI, lähti näytölle LUJAA ja minä pidin narusta kiinni alkumatkan ja  päästin loppumatkan vapaasti. Palkkana taistelut ja Milo oli onnessaan :))

Olin tyytyväinen Milon treeniin, sille voisi jo tehdä valmiinkin radan. Umppareita pitäisi päästä treenaamaan ja huomiota kiinnittää tuohon rullan tuomiseen. Myöskin satunnaiset ääniavut maalimieheltä näytölle lähdössä pitää muistaa.

Sitten kotiin vaihtamaan koira ja Frodon kanssa tokon maneesitreeneihin.

Aloitettiin parin kilon noutokapulan noudoilla ja oikein hyvin sujui. Otin myös tokokorkuisella esteellä hyppynoudon kahden kilon kapulalla ja se oli aivan loistava ja vauhdikas ja ilmaa oli Frodon & esteen välissä runsaasti, hyvä, hyvä!!

Kaukkareita otettiin pidemmältä ja läheltä eri variaatioita. Suhteellisen hyvin meni, joskin palkkasin pari kertaa jopa maahan meosta, sillä Frodo ei mennyt aina ensimmäisellä käskyllä maahan. Maahan menohan on ollut sille helpoin ja se on päinvastoin ollut vaikea saada sieltä ylös, joten olen vahvistanut maasta - istu ja maasta -seiso paljon, joten nyt täytyy välillä muistaa palkata siitä maahan menostakin.

Ruutuun juoksut loistavia, ei yhtään hutia. Kävin palkkaamassa ruutuun ja pari suoraan lelulle juoksua ruutuun.

Seuraamista otettiin normaalia enemmän ja muistuteltiin mieliin sitä täyskäännöstä vasemmalle, oli aika ilmavaa ja tarvitsee lisätreeniä. Liikkeelle lähdöt ihan ok.

Tunnarin kanssa olikin sitten enempi tekemistä. Eka tunnari oli ihan ok, joskin vähän vaisu. Toka tunnari menikin sitten pieleen, kapulat oli laitettu aika pitkän välimatkan päähän toisistaan ja tämä oli selvästi Frodolle vaikea. Kolmannella meni taas hyvin ja neljäskin meni ok. Liikkeenohjaaja kiersi meidät ympäri, kun haki meidän "oman" kapulan ja Frodo meinasi lähteä mukaan. Liikkeenohjaajan ympärillä pyörimistä ja pussin rapistelua treenattiinkin sitten lisää. Tunnarit tehtiin pitkältä matkaltakin ja tämä myös vaikeutti. Lisää vaan tunnaritreeniä ja täytyy nyt muistaa laittaa kapulat kauemmiksi toisistaan.

Sitten me vaan riekuttiin ja leikittiin Frodon kanssa loppuaika :)