Eilen illalla otettiin alajaoston treeneissä Frodolle ainoastaan henkilöhakua. Treenit olivat seuraavanlaiset:

Ensin Frodolle tallattiin 2 kpl noin 20 metriä leveitä ja 50 metriä syviä kaistaleita. Molemmilla kaistaleilla ukko valmiina viidessäkympissä. Frodolla kiintorulla kaulassa. Ensin lähetin vasemmalle kaistaleelle. Alue oli niin tiehää ryteikköä, että ei nähnyt metriä eteenpäin. Frodo lähti hienosti ja oli jo samantien ukolla. Suorapalkka nakeilla ja palasi hienosti eteenpäin keskilinjalle. Sitten lähetin oikealle. Samanlaista ryteikköä myös tämä puoli. Frodo lähti taas hyvin, mutta joutui tekemään pitempään hommia, että löysi ukon. Ei tuullut yhtään. Palkaksi nakkia ja kunnon taistelut keskilinjalle. Oikein hyvä treeni.

Sitten treenattiin kolme muuta koiraa ja jälleen Frodon vuoro.

Nyt oli tallattu kunnon alue. Frodolla jälleen kiintorulla kaulassa. Alue oli tyhjä kun tultiin radalle. Lähetin ensin vasempaan etukulmaan. Frodo ei reagoinut aidan takan oleviin lampaisiin tai tyhjillään olevaan "kaivo" umppariin. Vinkaisi jossain välissä, eli varmaankin jokin terävä risu tökkäisi. Tästä huolimatta teki hyvän tyhjän laatikon ja palasi keskilinjalla eteenpäin kun kutsuin. Erittäin hyvä ja sai minulta keskilinjalla kolme nakkia ja hillityt kehut. Sitten lähetys oikeaan etukulmaan (tosi ryteikköä) ja lähti uppoamaan vasta kolmannella lähetyksellä. Upposi todella hyvin ja teki mahtavan ison ja upean tyhjän laatikon. Frodon ollessa tällä tyhjällä singahti vasemmalle neljäänkymppiin ukko. Frodo tuli innoissaan (naama naurussa) ja vauhdilla tältä toiselta tyhjältä ja juuri sopivaan kohtaan, joten ohjasin Frodon ylilähetykseen, joka meni upeasti. Löysi sitten tällä pistolla sen ukon ja sai "tuplapalkan" eli ensin nakit ja sitten lelu.

Oikein hyvät treenit kaikenkaikkiaan. Ilmakin oli tosi kuuma ja painostava. Eikä puhettakaan valeista, vaikka otettiin kaksi tyhjää alkuun (hyvä).

Suunniteltiin, että seuraavassa treenissä otetaan myös pari tyhjää heti alkuun. Riippuu vähän miten päästään treenaamaan ennen kisoja.