Nyt kun jo pysyn tolpillani, päätin aktivoida koiriakin ja tallasin lähes kisamittaisen esineruudun lähimetikköön. Esineinä miesten nahkalompakko ja villanen kudottu pussukka. Lompakko oli vasemman takakulman lähellä kuusen alla ja pussukka lähellä oikeaa takakulmaa oksien alla.

Ensin pääsi hommiin Frodo. Eipä siitä muuta kuin, että täydellistä  Ensin toi lompakon ja sitten pussukan, etsi alueella kauniisti, aikaa ei mennyt kuin hetki ja luovutukset kauniit. Käytiin sitten Frodon kanssa yhdessä jemmaamassa esineet uudelleen Milolle.

Sitten Milo, joka oli jo vähän keräillyt kierroksia kun ei päässytkään ekana. Ensin Milo toikin todella nopeasti pussukan. Luovuttaessa mälväsi esinettä siinä mun edessä istuessaan. Pudottikin kerran. Nosti kyllä heti ja sain lopulta luovutuksen ja palkkauksen siihen kohtaan, kun piti esinettä kauniisti. Lompakkoa Milo joutui etsimään hiukan pidempään, mutta työskenteli erittäin kauniisti ja määrätietoisesti alueella. Lompakko tuli vauhdilla ja tällä kertaa luovutus oli HIENO! Yes, ei pureskelua vaan rauhallisesti istui mun edessä.

Molemmat koirat saivat aina tuodun esineen jälkeen yhden broilerin sydämen palkaksi