Tänään kurvattiin Frodon ja Milon kanssa RallyTokokisoihin Juvanmalmille. Osallistuin molempien kanssa mölliluokkaan. Kisaajia oli 15 koirakkoa ja Frodon kanssa oltiin heti alkuun numerolla 2 ja Milon kanssa lopussa numerolla 14. Otin kännykameralla kuvan radasta, josko siitä saisi jotain selvää:

Tässä lajissahan on jokaisella aluksi 100 pistettä ja aina kun tulee virhe, pisteet vähenevät. Yllättäen Milon kanssa pärjättiinkin hienosti tultiin 96 pisteellä kolmansiksi ja saatiin vielä lisäksi tuomarin suosikki -kunniamaininta ja palkinto  

Pisteitä meni siitä, että talutin kiristyi kerran, yksi ohjaajavirhe ja yhdessä kohdassa koira esti tai häiritsi ohjaajaa. Tässä Milo ja palkinnot

Ei meillä Frodonkaan kanssa mennyt huonosti saatiin 83 pistettä. Suurin virhe oli heti ensimmäinen tehtävä, jonka minä suoritin VÄÄRIN eli tehtiin tehtävä väärään suuntaan...siitähän lähti sitten heti 10 pojoa. Uusittiin myös yksi tehtävä, sillä Frodo ehti istua siirrytäessä yksi askel oikealle (siitä olisi mennyt 10 pistettä, mutta kun uusittiin se oikein meni vain 7 pistettä). Muut olikin sitten vaan ihan pieniä virheitä kuten Milonkin kanssa.

Olipa oikein kivat ja hyvin järjestetyt kisat :) Ai niin täytyy vielä laittaa suoritusajat (jos pisteet menevät tasan, voittaa nopeampi aika). Milon kanssa rata-aika 1:41:54 ja Frodon kansa rata-aika: 1:44:25.