Tänään viihdyttiin päivällä koko perheen voimin tallin talviriehassa. Tässä pari kuvaa lasten lempilajista ja sitähän menivät sitten molemmat useammankin kierroksen isolla pellolla. Minäkin kokeilin kerran ja sitä kivempaahan se oli, mitä lujempaa heppa paineli

Hiukan myöhemmin sitten takaisin tallille, kun oli vuorossa mun ratsastustunti ja tällä kertaa menin Sonjalla. Tässä pari kuvaa Sonjasta ennen tuntia.

Ensin väännettiin kentällä jonkin aikaa käynnissä ja ravissa ja sitten pellolle laukkaamaan oikein kunnolla  Tämän jälkeen jatkettiin kentällä pohkeenväistöä käynnissä ja ravissa. Hikipäässähän siellä satulassa taas työskentelin, mutta oli oikein palkitsevaa huomata, että sain Sonjan kulkemaan ihan kivasti. OIkein mukava tunti. Saas nähdä kuinka kipeeksi tulee lihakset, kun oli kahden viikon väli ratsastuksessa.

Frodo ja Milo viettivät myös lähes koko päivän ulkona. Juoksutin niitä oikein pitkään heittämällä kongoa ylämäkeen ja lumihankeen, eiköhän siinä kuntokin kasva molemmilla. Frodokin on ollut erittäin hyvässä kunnossa eikä ole tullut mitään ongelmia vaikka olen nyt useampana päivänä niitä juoksuttanut kongon perässä. Tehtiin sitten parikin metsälenkkiä, joskin minun lumihangessa talsima matka ei hirmupitkä ollut kummallakaan kerralla. Hankeen uppoo välillä vyötäröä myöden ja on kyllä tosi raskasta tarpoa eteenpäin. Molemmilla koirilla on sellainen loikkimistyyli, jolla pääsevät hyvin eteenpäin ja juoksivatkin aina paljon pitemmän lenkin. Varasin molemmille koirille hierojankin, kunhan Mari palaa viikon kuluttua etelän reissulta. On ihan hyvä tsekata, kuinka jumissa on koirien lihakset kaiken tämän lumihankijumpan jälkeen.