Eilen iltasella tallasin vielä esineruudun, joka oli loivassa rinteessä. Toisella puolella kalliota ja toisella puolella pieni suo. Syvyyttä oli 50 metriä mutta leveys jäi kyllä vajaaksi. Molemmille kolme esinettä samoissa paikoissa eli pieni lasten villatumppu oikea takakulma, keskellä nailonista ja metallista tehty koiran kaulapanta ja vasemmassa etukulmassa kankainen pieni hanska.

Frodo ensin hommiin ja nosti vauhdilla oikean reunan ja keskiesinekin tuli vielä suhteellisen nopeasti (jostain syystä Frodo pyöri siellä takalinjalla ja oikeassa kulmassa pitkään). Lähiesine oli vaikein, mutta löytyihän sekin :) Frodolle palkka vasta kaikkien jälkeen ja sitten riekuttiinkin tennispallon kanssa. Vietiin Milolle samat esineet samoihin paikkoihin.

Milo toi vauhdilla ensin keskiesineen (palkaksi nami), sitten tuli melkoisen nopeasti oikea takakulma (palkaksi nami) ja myös lähiesine tuli suhteellisen nopeasti. Milon nenä toimi suorastaan lositavasti :) Loppupalkaksi Milolle myös tennispallo ja leikkimistä.

Erittäin tyytväinen olin, että molemmat toivat kaulapannan. Joskus aikaisemmin eivät ole suostuneet jostain syystä kaulapantaa ottamaan suuhunsa. Kumpikaan ei pudottanut esineitä, mutta Frodolla paljon kauniimmat ja rauhallisemmat luovutukset. Milo on hiukan levoton siinä luovutuksessa. Milo oli tällä kertaa hiukan nopeampi, mutta ihan ok molemmat.

Sitten pääsivätkin riekkumaan kongojensa kanssa pitkin pihaa. Tänään jo aamutuimaan tiedossa Milolle treeniä.