Nonni viimeistä lomapäivää vietetään. Niin se vaan viikko nopsasti vierähti, onneksi on vielä viikonloppu edessä. Koirien kanssa puuhattiin kyllä paljon, vaikka pakkaset vähän häiritsivät alkuviikosta.

Milon kanssa eilen iltasella tokotreeneissä. Ennen treenejä tehtiin taas tiellä pieni remmilenkki veryttelyksi. Aloitettiin treenit kaikkien koirakoiden yhteisella 2 minuutin paikkamakuulla. Koiria oli yhteensä kymmenen ja Milo siellä keskipaikkeilla. Tehtiin kisamaisesti ja Milo pysyi aivan loistavasti ja suorassa. Lopussa palkkasin lelulla maahan. Loistavaa, että Milo pysyy nyt niin hyvin ja saatiin se takapalkkakin häiviytettyä. Täytyy kyllä kehua, että koko porukka on kehittynyt aivan valtavasti paikkamakuun suhteen. Kukaan koirista ei ollut levoton, vaan kaikki osasivat tosi hienosti!!!

Sitten Milo sai odotella autossa mun vetäessä treenejä ja sitten jatkettiin. Luoksetulot olivat oikein hyviä. Milo tulee lujaa, mutta ei vahingossakaan edes hipaise minua vaan osaa jarruttaa kauniisti ihan eteen. Sivulle siirtymisessä aina välillä se ylimääräinen kiemura.

Tasamaanouto myös hienosti eikä edes pureskellut :)

Hyppynoudossa kiersi takaisin ekalla kerralla, mutta muilla kerroilla muistutin käsimerkillä takaisin hyppäämisestä ja sitten rupesi sekin sujumaan. Hyppynoudon jälkeen tehtiin tokon ALOhyppyä ja se meni aivan loistavasti. Pari kertaa taas palkkasin kun pysähtyi seisomaan ja pariin kertaan tein liikkeen ihan kokonaisuudessaan. Hieno juttu, että Milo ei sekoita hyppynoutoa ja tätä alohyppyä, vaan niitä voidaan tehdä ihan peräkanaa.

Liikkeestä seisomiset ja maahanmenot olivat hyviä. Lopuksi tein vielä liikkeestä seisomista takapalkalla ja vapautin heti kun pysähtyi seisomaan.

Seuraamiset ja käännökset olivat ihan hyviä, vähän Milo välillä painoi mun jalkaan. Siirtymiset edestä sivulle ja sivusta eteen menevät hienosti, kun sais vielä luoksetulon ja noudonkin jälkeen Milon siirtymään yhtä sutjakkaasti, ilman sitä ylimäärästä vänkyrää...treenataan.

Even avustuksella tehtiin tokon luksepäästävyys ja hienosti Milo malttoi olla paikallaan.

Loppuun vielä koko maneesin pituinen eteenmeno...ja vauhdilla :)

Eilen aamusella ajelin kaverin luokse hakemaan tilaamani kissan ruuat ja samalla näin hänen uuden tsekkipentunsa. Aiemmin olen tykännyt enemmän saarlooseista, mutta tämä pentu oli kyllä aivan mieletön. Tykkäsin väristä, ilmeestä, luonteesta...kaikesta :) Kovasti heittivät painia lähes saman ikäisen ranskanbuldogin kanssa (ihania).

Tänään pääsen toivottavasti (vihdoinkin) ratsastamaan, kun ei ole enään kovia pakkasia.