Aamutuimaan lähdettiin jo koiruuksien kanssa lenkille, jotta ei olisi niin kuuma...no ei auttanut ihan mielettömän kuuma ja kostea ilma. Tehtiin vain neljän kilsan remmilenkki ja sitten oli pakko palata kotiin juomaan, sillä vettä ei ollut mukana. Mulla oli suunnitteilla tehdä hirmuinen määrä pihatöitäkin, mutta kyllä kuumuus vei voimat yhden multasäkin ja kolmen istutuksen jälkeen. Enään ei olisi kuin neljä jättisäkkiä multaa odottamassa...

Iltapäivällä Milon kanssa tokotreeneihin. Onneksi saatiin edes yksi koirakko treeniseuraksi :) Oli siis edelleen mielettömän kuuma ja ukkonen jyrisi taustalla, mutta ei tullut onneksi ihan päälle. Satanut ei tippaakaan, vaikka Hesassa taisi olla aikamonen sademyräkkä.

Ihan alkuun tehtiin Milon kanssa kahdestaan tokon luoksetuloa ja pysäytystä ihan kisamitalla (kivet toimivat törppöinä). Hyvin sain Milon pysähtymään pelkällä käsimerkillä ja narupallon heitin palkaksi Milon taakse. Tehtiin näitä kaksi ja loppuun vielä suora luoksetulo (heitin narupallon mun taakse, kun Milo oli päässyt vauhtiin). Enään ei tunnu ihan niin toivottomalta tuo pysäytys ;)

Kaukot läheltä niin, että joka vaihdon jälkeen kävin antamassa Milolle namin ja etenin aina vähän pidemmälle. Lopuksi maasta - istumisen jälkeen pallo lensi Milon taakse palkaksi. Hyvin Milo kyllä osaa tehdä vaihdot liikkumatta eteen tai taakse.

Liikkeestä maahan meneminen tökki oikein urakalla. Hinkattiinkin sitten pitkään. Helpotin liikettä moneen kertaan niin että pysähdyin kun annoin käskyn. Piti pitää juomataukokin välissä, mutta lopulta Milo teki oikein hienosti ja sitten palloa ja namia palkaksi.

Sitten tulikin kaveri paikalle ja laitettiin koirat paikkamakuuseen. Milolle jätin takapalkan ja hipsin piiloon. Milo pysyi kuin tatti, vaikka toinen koira lähti kävelemään kerran Miloa kohden (oli kyllä liinassa) ja muutenkin oli alkuun levoton. Milo kesti myös hyvin, vaikka minä kävin välillä kiertämässä vierasta koiraa jne. Lopulta palasin Milon taakse, sivulle, käsky "istu" ja takapalkalle. Tehtiin vielä uudelleenkin ja nyt olin piilossa paljon pitemmän ajan. Palkkaus muuten sama, mutta vapautin suoraan makuuasennosta lelulle. Kuvassa Milo ja takapalkkapallo.

Lopuksi liikkeestä seisominen, joka oli vähän levoton. Otin sitten vielä liikkeestä seisomise takapalkalla ja nyt tosi loistava pysähdys (vapautus kentän toisesta päästä lelulle).

Sitten heittelin Milolle lelua ja kyllä se taas juoksikin. Lopuksi sai kupillisen vettä ja pääsi huilimaan. Tässä narupallon kanssa virnistys naamalla. Vielä olisi pitänyt heittää, vaikka Milo oli jo ihan puhki...

Timbe kissu on tänään kuntoutunut seuraavanlaisissa puuhissa