Frodo  pääsi eilen treeneihin. Kävin ensin laittamassa ruutumerkit paikoilleen ja hain sitten Frodon autosta.

Ihan ensin tehtiin seuraamisesta istuminen, joka menikin loistavasti. Myös seuraamisosuus oli oikein täpäkkää.

Sitten ruutua. Aluksi Frodo paineili niin lujaa, että meni ruudusta läpi ennenkuin ehdin huutaa sen pysähtymään (sain sen kuitenkin ruudun taakse pysähtymään) ja sitten kutsuin ja pysäytin uudelleen keskelle ruutua. Teki tämän kaksi kertaa, sitten olinkin itse tarkkana ja käskin sen suoraan maahan ruudun keskelle ja tämä onnistuikin loistavasti. Tämän jälkeen Frodo olikin paremmin kuulolla ja sain sen pysäytettyä keskelle ruutua myös seisomaan. Ihan lopuksi pitkältä, pitkältä matkalta ruutuun juoksu ja vapautus suoraan lelulle.

Kaukot onkin meillä sitten totaalisesti hukassa :(  Ihan surkeeta räpellystä...lopulta en keksinyt muuta, kun otettiin pitkältä matkalta maasta seiso ja vapautus heti palkalle taakse ja samalla tavalla maasta istu.

Liikkeenohjaajan kanssa tunnari kahteen kertaan. Ensimmäinen kerta täysin kisamaisesti (paitsi, että palkkasin luovutuksen jälkeen eteen). Frodo teki loistavasti (malttoi rauhassa haistella kapulat ja toi oikean). Kapulat olivat rivissä. Sitten kapulat ympyrään ja nyt kehuin Frodoa heti kun lähti tuomaan oikeaa kapulaa ja vielä matkallakin. Jälleen loistava suoritus ja Frodo tdella rauhassa haistoi kapulat (koskematta niihin) ennen oman tuomista (YES). Palkka taas luovutuksen jälkeen.

Tässä välissä vein Frodon uimaan ja heittelin sille dummya pari kertaa niin pitkälle kun jaksoin. Frodo nautti kovasti. Sitten pikku lenkki ja Frodo autoon odottamaan siksi aikaa, kun vedin oman ryhmän treenit. Oli muuten mun ryhmäläiset todella taitavia, ovat selvästi treenanneet kesällä.

Ryhmän jälleen Frodon kanssa treeniä. Otin jälleen alkuun ruutua ja Frodo taas painoi täysillä läpi ruudun. Sain sen kuulolle taas, kun ensin käskytin suoraan ruudun keskelle makaamaan. Sen jälkeen sain sen pysähtymään ruutuun myös rauhassa seisomaan. Täytyykin kisoissa muistaa katsoa, että jos Frodo lähtee tuhatta ja sataa täytyy se pysäyttää suoraan maahan....vaikeeta vaan itse nähdä se oikea kohta. Tein ruutuliikkeen kahteen kertaan myös kokonaisuudessaan. Ekalla kerralla varasti sivulle tulemisessa, joten toisella kerralla kävelinkin ympyröitä ja ties mitä, välillä kävin palkkaamassa kun makasi ruudussa ja vasta ihan lopussa kutsuin seuraamaan ja nyt tekikin hienosti.

Luoksetulo kokonaisuudessaan ja Frodo otti ainakin kolme askelta ennen seisomaan pyshädystä, maahanmeno loistava. Otin usean toiston, jossa vaan seisomaan pysäytys ja lopulta tuli todella hieno pysähdys. Sen jälkeen vielä pari suoraa luoksetuloa ja lelu lensi palkaksi mun taakse.

Metallinouto vieraalla kapulalla ok muuten, mutta ravasi takaisin tullessa loppumatkan.

Sitten väkerrettiin niiden kaukojen kanssa niin, että laitoin metallikapulan Frodon etujalkojen eteen. Muuten menee hyvin, mutta seiso - istu Frodo vetää takapuolen eteenpäin (etujalat ei liiku) ja siitä maahan niin etenee reilusti. Väännettiin näitä kaukoja pitkään ja lopulta hyvästä sarjasta vapautus lelulle taakse ja sen jälkeen pitkältä pitkältä matkalta maasta - seiso vapautus palkalle sekä samalla tavalla maasta - istu. En nyt keksi tähän kauko-ongelmaan muuta, kun tänään teen niitä kotona pation reunalla niin että ei pysty etenemään ja saan ainakin palkattua. Täytyy ottaa ihan kuurimaisesti pari kertaa päivässä tuo seiso-istu-maahan siinä pation reunalla ja katsoa josko se iskostuisi Frodon mieleen ja tekisi oikein tasamaallakin.

Lopuksi heittelin Frodolle lelua ja leikittiin kentällä. Treenaamassa oli myös pikkukoiria ja voi että ne olisi kiinnostaneet Frodoa (varsinkin, jos joku niistä haukkui tai vinkui). Saatiin siis loistavaa häiriötreeniäkin. Ensi kerralla täytyy muistaa ottaa paikallamakuu.

Kotona Frodo ja Milo pääsivät kotimetsään riekkumaan :) Milon kanssa otin pari sivulletuloa ja vähän seuraamista ja se oli ihan innoissaan.