Myöhään lauantai-iltana sain soiton, missä tarjottiin tokokoepaikkaa sunnuntaiaamulle. Innoissani vastaanotin tämän mahdollisuuden, joskin harmittelin, että ei olla juuri treenattu. Ei sitä enään illallakaan viitsinyt lähteä treenaamaan, kun Hessukin oli jo tyytyväisenä nukkumassa uimassa käymisen jälkeen. Kertaalleen käytiin Jennin kanssa viikolla treenaamassa ja silloinkin treenattiin Hessun kanssa uusia VOI -liikkeitä (ohjattua noutoa, ruutua, liikkeestä istu/seiso/maahan ja luoksetuloa vain seisomisella). Tässä yksi paikkamakuukuvakin ko. treeneistä.

pmakuu.jpg

Ollaan siis edelleen lähinnä lenkkeilty, uitu ja löhöilty.

WP_20150630_001.jpg

Heben uimatyylejä:

helle2.jpg

helle.jpg

helle4.jpg

Hessu vastarannalla :)

helle3.jpg

Sitten siihen toko -kokeeseen. Paikka oli ihanteellinen ja sain autonkin kivasti varjoon. Joskin paikkamakuu ja kolme ensimmäistä VOI -luokan koiraa suorittivat kuumassa auringon paahteessa, jonka jälkeen aurinko onneksi meni pitkäksi aikaa pilveen. Hessu oli VOI -luokan ensimmäinen suorittaja.

Hessu autossa koepaikalla.

WP_20150705_002.jpg

Niin upeat koepuitteet ja muutenkin loistavat järjestelyt. Eikä häirinnyt yhtään vaikka kaksi kehää pyöri rinnakkain.

WP_20150705_005.jpg

Tässä sitten taas näitä selityksiä liikkeittäin, olisipa joskus kiva kirjoittaa onnistuneestakin kokeesta. Motivaatio on jälleen itsellä pohjamudissa, saisinkohan vielä itseni jotenkin tsempattua..huoh!

Tuomari: Pernilla Tallberg, liikkeet olivat sekoitetussa järjestyksessä, mutta laitan nyt tähän normijärkässä. 

1. Paikalla makaaminen = 9, Hessu oli ihan alkuun hiukan flirttaillut ja heilutellut häntää (ei kylläkään liikkunut yhtään). Hessun vieressä oli iso mahtavaturkkinen sakemannipoika, silleköhän se Hessu flirttaili...:)

2. Seuraaminen taluttimetta = 8, oli jotenkin tosi nopea ja lyhyt seuraamisosuus. Keskityin tällä kertaa liikkumaan normaalivauhdissa reippaammin, ehkä se siksi tuntui niin nopealta. Täyskäännökset ei menneet niin hyvin, kuin osataan. Hessu haisteli jo seuraamiseen lähdettäessä takametsään ja jouduin ihan jalalla tuuppaamaan täyskäännöksessä, että keskittyi suunnan vaihtoon, eikä vaan kulkenut kuono pitkällään. 

3. Istuminen seuraamisen yhteydessä = 8, oli tuomarin mukaan hidas istuminen ja seuraamisosuuskin olisi saanut olla reippaampi.

4. Luoksetulo = 5, seisominen meni todella liian pitkäksi, meni maahan hyvin, loppuosa ok.

5. Ruutu = 0, Hessu meni hyvällä vauhdilla kohden ruutua, ajautui hiukan ruudun vasemmalle puolelle, korjasi ilman lisäkäskyä ja meni itse ruutuun, mihin meni maahan vasta kolmannella käskyllä :(  Haisteli ja lutkutti sitä heinikkoa siellä ruudussa niin autuaana, ettei kuunnellut käskyjä. Loppuliike oli hieno. 

6. Hyppynouto = 7,5, mennessä kolautti esteeseen (pönttö ponnisti suoraan mun sivulta esteen yli, muistettava ottaa vähän pitempi välimatka). Tuomari myös mainitsi jotain, että ote kapulasta olisi saanut olla parempi? Hienosti irrotti. 

7. Metallinouto = 8,5, pisteet meni otteesta (hiukan kolisi kapula suussa).

8. Tunnari = 7, hienosti toi oman, mutta pysähtyi vielä haistamaan toista kapulaa oma -suussa ja ote höllääntyi. Olisi pitänyt tuoda suoraan.

9. Kauko-ohjaus = 0, tuli yksi tuplakäsky ja sitten Hessu eteni liikaa.

10. Kokonaisvaikutus = 8

Yhteensä 180, eikä tulosta.

VOI -luokassa tuli yksi II -tulos ja kaksi III -tulosta, muut ei saaneet tuloksia. Harmittavaa, sillä aika moni oli metsästämässä kolmatta ykköstä tai sitten edes sitä ensimmäistä (kuten me).