Alkoi aika surkeasti siinä mielessä, että muistin koko treeniajan väärin. Onneksi treenikamu Laru soitteli jossain vaiheessa, että et sitten tuukkaan...? No kerkesin paikalle 20 min ennen treenien loppua.

Milon kanssa syöksyttiin siis treenaamaan. Toisella kenttäpuoliskolla aikamoisen iso ja äänekäs treeniporukka (hyvää häiriötä). Meitä siis omalla puoliskolla neljä, mikä on just passeli määrä :)

Aluksi hiukan hihnassa seuraamista ja sitten hihna irti. Tehtiin yksi puukapula nouto niin, että heitin lelun mun taakse, kun Milo tuli kapulan kanssa. Vauhti oli Milolla huima :) Tähän perään metallinouto (yes, meni hyvin). Palkka ja vapautus luovutuksen jälkeen ja heitin metallikapulan vain parin metrin päähän. Sitten vielä yksi puukapula nouto perusasentoon asti.

Tähän väliin yksi ruutuun juoksu suoraan lelulle. Ihan ok.

Sitten käytiin tekemässä puukapulalla pari hyppynoutoa. Este oli hiukan Milon säkää matalampi. Kapulalle hypyt ok, mutta Milo tulee takaisin ihan hirveällä vauhdilla ja loikalla, toisella kerralla törmäsi mun jalkoihin. Tätä täytyy hioa ja miettiä nyt tarkkaan se lähetysetäisyys esteesta ja mun täytyy myös harjoitella suoraan heittoa. Muuten meni hyvin.

Tehtiin yli 20 metristä VOI -kaukoja. Ei edennyt (yes), mutta yhdessä seiso - maahan meni vinoon (kun katsoi, että takapalkka on paikallaan).  Kotona eilen iltaruualla ja aamuruualla meni hienosti suoraan (ei ollut takapalkkaa).

Sitten neljän koiran kesken paikkamakuu (Milolla takapalkka). Oltiin kaikki näkösällä, ensi kerralla kokeillaan jo VOI -paikkamakuuta. Muuten hyvä, mutta Milo kellahti toiselle lonkalle kesken makuun.

Sitten vielä vähän leikkiä ja kello olikin niin paljon, että meidän vuoro loppui. Sain kyllä ihan ok, treenit Milolle, joka usein on parhaimmilaan juuri nopeatempoisissa ja tehokkaissa treeneissä. Lupaan kuitenkin ensi kerralla suunnitella treenit paremmin ja myös mennä oikeaan aikaan...

Hebe ei sitten kerinnyt hallitreenaamaan, mutta käytiin kuitenkin hallissa sisällä (ennenkuin seuraavat aloittivat) vähän haistelemassa tunnelmaa. Hessu haukkuikin kaikki ensin lyttyyn, mutta sitten vähän rauhoittui. Eetu ja Peppi koiruudet onneksi jäivät Hessun kanssa rallittamaan hallin pihalle, jotta Hessukin sai joitain ohjelmaa. Hessu osaa kyllä olla nätisti pienempien pötkylöiden kanssa (göötti ja corgi). Pepin kanssa oli oiken kivaa leikkiäkin ja Eetua Hessu katseli kummissaan, kun Eetu vähän yritti komentaa.

Tänään sitten vuorossa Hebe Hessun pentutapaaminen (jee)!