Tänään olikin oikea harrastuspäivä. Ensin ratsastamaan. Menin Purrilla ja tänään keskityttiin avotaivutuksiin sekä käynnissä että ravissa. Hikihän siinä tuli molemmille, kun väännettiin :) Taivuttelujen jälkeen siirryttiin pellolle laukkaamaan ja laukattiinkin oikein pitkän kaavan mukaan. Tuo pellolla laukkaaminen on kyllä aina yhtä mukavaa. Tässäpä pari kuvaakin tältä päivältä.

Ekassa kuvassa ollaan tallin pihalta lähdössä kentälle.

Tässä jo köpötellään Purrin kanssa kentällä.

Talliin syntyi viime Juhannuksena varsa, joka on kasvanut hurjasti.

Ratsastuksen jälkeen sitten hakutreeneihin ja mukaan sekä Frodo että Milo. Lunta oli ihan hurjasti ja itsekin upposin välillä syvälle hankeen kun tallasin rataan. Tuullut ei juuri lainkaan.

Frodo otettiin radalle ensimmäisenä. Ensimmäisellä lähetyksellä se lähti loikkimaan ja upposi aika hyvin hankeen. Pysähtyi sitten ja katsoi taakse, että tännekö pitäisi upota... Kutsuin Frodon takaisin ja lähtihän se sitten hyvin ja lopussa vauhti kiihtyi kun sai vainun. Kiintorullan toi tosi hyvin minulle asti ja pääsi juoksemaan näyttöliinan kanssa näytölle. Palkaksi namia.

Sitten tosi kaponen tyhjä vasemmalle, mutta en viitsinyt Frodoa sinne umpihankeen enempää lähettää. Lähetys oikealle ja Frodo teki ihan kivan laatikon, mutta jäi hiukan liian matalaksi. Edettiin vähän ja uusi lähetys ja sitten jonkin ajan kuluttua Frodo tulikin rullan kanssa. Rulla jälleen hyvin ja täysillä näytölle. Palkkana kunnon taistelut maalimiehen kanssa.

Olipas kivaa, että Frodokin pääsi pitkästä aikaa ukkoja etsimään...niin ja hyvinhän ne löytyivätkin.

Milo otettiin seuraavana.

Ensin lähetys oikealle ja Milo eteni suoraan etukulmaa kohden, lähdin etenemään keskilinjaa. Huomasin, että Milo tulee rullan kanssa keskipiilolta (ukon piti siis olla etukulmassa, mutta olikin keskipiilossa). Frodo kuitenkin teki etukulman kautta hienon laatikkopiston ja löysi ukon. Rulla tuli vauhdilla, loistava luovutus ja hyvin lähti narun kanssa näytölle (minä en edes yrittänyt siellä valtavassa lumimäärässä pitää narusta kiinni). Ukolla namipalkka.

Sitten vasemmalle hieno tyhjä, siitä nami keskilijalla.

Jälleen lähetys oikealle ja hetken kuluttua Milo tuli hienosti rullan kanssa. Jälleen hyvin rulla minulle asti ja lähti reippaasti narun kanssa näytölle. Palkkana hurjat taistelut ja Milo sai viedä lelunsa autolle asti.

Frodolle teki kyllä hiukan tiukkaa valtavassa lumihangessa, mutta hyvin se kuitenkin pärjäsi. Milolla taas ei tainnut tuo lumi juurikaan vaikuttaa menoon ja hyvin olisi jaksanut jatkaakin.

Oikein mukavat pienet treenit ja mahtavat tarjoilut treenien jälkeen, nami :)