Hyvää äitienpäivää kaikille äideille :)

 

Ohessa pari päivää sitten otettu kuva Frodosta (Hessu taustalla). Reilu 10 -vuotias Frodo näyttää kuvassa nuorelta pojalta :) Onneksi ei spondyloosi ole vaivannut pitkään, pitkään aikaan.

Hessu on käynyt jo järvessä uimassakin, heittelin sille viitisen kertaa keppiä niin pitkälle kun jaksoin. Voi että, olisittepa nähneet sen onnelisen naaman (harmi, että ei ollut edes puhelinta mukana, jotta olisin saanut kuvan). Kohtapuoliin voisi viedä "vanhuksetkin" eli Frodon ja Milon uimaan. Meidän uimapaikan ympäriltä oli koko metsä kaadettu :( Toivottavasti sinne ei tule taloja.

Hessun kanssa on treenattu hiukan toko alo -hyppyä kotona sekä seuraamista ja jääviä liikkeitä. Hessu oli myös mukana, kun pidin koirakursseja. Kovastihan se aina alkuun häslää, mutta onneksi keskittyy sitten. Paikkamakuuta otin myös pienellä matkalla häiriössä. Hessu toimi myös kurssilaisille häiriökoirana.

Ratsastamassa olen käynyt ahkerasti ja tänään jo kolmas päivä peräkkäin :) Ensi viikolle onkin luvassa paljon kaikkea jännää...;)