Eilen Frodo pääsi tallille mukaan ja tehtiinkin pikkutreenit heppojen kesälaitumella. Heinä oli melkoisen pitkää ja epätasaista. Aloitettiin ruudulla ja alkukiemuroiden jälkeen ruutu sujuikin hienosti. Ruutuun lähetys ja käsky "seiso" ja kävin palkkaamassa sinne. Sitten liike kokonaisuudessaan jälleen aivan loistavasti ja palkaksi lelu. Ihan lopuksi lelu valmiina ruudussa (ei näkynyt pitkästä heinikosta yhtään) ja lähetys ruutuun ja vapautus lelulle. Hyvä Frodo :)

Metallinouto oli ok, vaikka joutui noutokapulaa hiukan etsimään sieltä heinikosta. Toi silti laukalla myös takaisin.

Tunnari sitten tökki vaihteeksi tosi pahasti. Liekö se pitkä heinä vaikeuttanut, kun keppejä ei näkynyt vai mikä. Ekalla väärä. Toka meni oikein hienosti ja namipalkka. Sitten kolme väärää ja lopulta mentiin lähemmäksi keppejä ja sitten vihdoin onnistui ja kehuin jo kun Frodo tuli oikean kepin kanssa ja palkaksi pallo. Täytyy tänään ottaa uudelleen kotipihalla tätä tunnaria ja myös kaukoja.

Sitten vielä suora luoksetulo ja palkka lensi mun taakse, kun Frodo oli vauhdissa. Hyvin meni, eikä hidastellut.

Frodo sai sitten leikkiä noutajatytön kanssa pellolla. Frodo kyllä lähinnä katseli ihmeissään, kun tämä toinen koiruus veti jättihepuleita pitkin laidunta (heh).

Sitten meninkin ratsastamaan Lahja -hepalla maneesiin. Mun sisko olikin mennyt ilman satulaa, joten ei jaksettu hakea alhaalta satulaa ja minäkin menin ilman. Lahjalla on kyllä tosi ihana selkä ja tasainen liike, eli selässä kyllä pysyy, ellei Lahja saa jotain hepulia. Menin pääasiassa käyntiä, pysähdyksiä, voltteja ja pohkeenväistöä eri suuntiin. Vähän myös ravattiin, mutta mun "koiratreenihousut" olivat kyllä niin liukkaat, että en viitsinyt laukata. Täytyy sitten laukkailla satulan kanssa seuraavalla kerralla :) Kiva oli ratsastella PITKÄSTÄ aikaa ja maneesissakin oli tilaa, kun meidän lisäksi siellä oli vaan yksi ratsukko.