Hessu kasvaa hurjaa vauhtia ja täytti eilen jo 8 viikkoa  Hessu on harjoitellut päivittäin kaulapannan pitämistä, mikä kyllä edelleen aiheuttaa ajoittaista takajalalla raaputtamista. Edistystä on kuitenkin tapahtunut kaulapannan laiton ja poisoton suhteen. Tiistaina Hessu oli ensimmäistä kertaa auton kyydissä auton takaosassa yksin. Vietiin toinen lapsista fudistreenehin ja alkumatkasta 5 minuuttia  kuului kiljuntaa, mutta sitten Hessu hiljeni ja nukahti. Perillä Hessu pääsi pissalle ja sylissä tutustamaan Masalan kuplahalliin. Se olikin Hessusta jännä paikka ja pää pyöri kuin väkkärä, kun se seurasi poikien fudispeliä. Vähän myös jännitti ja pelotti uusi tila. Jatkettiin sitten matkaa ja taas kuului auton takaa pientä kitinää alkumatkasta, mutta sen jälkeen Hessu taas nukahti ja nukkui kotiin asti. Kylmät ilmat ovat rajoittaneet ulkona oloa, mutta toivottavasti pakkanen nyt vähän hellittäisi, Hessu niin tykkäisi juoksennella pitkin pihoja :) Milon ja Frodon perässä Hessu painaltaa, minkä pikku kintuista pääsee. Milo innostuu leikkimäänkin, mutta Frodo yrittää vältellä eikä jaksa pientä riekkujaa niin pitkään. Nätisti ovat kyllä molemmat isot koirat olleet, Frodo kyllä yritti kovasti murista, kun Hessu tuli ottamaan sen lempilelun. Murina ei kuitenkaan auttantu ja Hessu tietysti vei lelun. Kissojen kanssa on myös välillä hurjat leikit ja ajavat toisiaan takaa vuoronperään. Timbe edelleen pyrkii varastamaan kaikki Hessun jutut, mutta antaa ne sitten takaisin, kun ne eivät olekaan niin kivoja... Rokki on rauhallisempi tapaus ja pysyttelee parhaansa mukaan Hessun tavoittamattomissa.

Milon tiistaiset tokotreenit menivät hienosti. Taidettiin tehdä kaikkia tokon AVO -liikkeitä. Paikkamakuuta otettiin jälleen kisamaisesti, mutta tällä kertaa vain 2 minuuttia, kun viime kerralla tehtiin 4 minuuttia. Hypyssä oli alkuun ongelmana, että Milo meni esteen takana aivan vinoon istumaan ja kiersi esteen tullessaan. Saatiin kuitenkin korjattua ja loppukerrat menivätkin hyvin. Seuraamista tehtiin edelleen pallo kainalossa ja se kyllä parantaa seuraamispaikkaa. Jäävät liikkeet, kaukot, noudot ja luoksetulot ihan ok. Tehtiin näitä liikkeitä palastellen ja välillä myös kisamaisesti.

Viime sunnuntain ratsastus meni hienosti! Kylmyydestä johtuen oltiin jälleen maneesissa ja menin Sonjalle. Empä ole Sonjaa aikaisemmin saanut yhtä hienosti myötäämään ja yhtä reippaasti kulkemaan. Tosi kiva tunti!

Ensi viikolla hiihtoloma ja Hessullekin on suunniteltu koirakaveritapaamisia ;)