Kyllä se pimeä edelleen tulee ihan mahdottoman aikaisin. Onneksi on edes lunta maassa, niin on vähän valoisempaa. Eilen illalla kuitenkin vähän treeniä.

Frodon kanssa treenattiin eilen ruutuun menoja (lähinnä sitä oikeaa paikkaa ruudussa). Jostain syystä yrittää edelleen mennä sinne vasempaan reunaan, mutta saatiin lopulta niitä oikeaan kohtaan menojakin. Tehtiin eri puolelta ruutua lyhyeltä matkalta ja ihan lopuksi suoraan lelupalkalle pitkältä ja kahdesta eri suunnasta.

Liikkeestä istuminen oli Frodolla loistava ja palkka lensi heti, kun Frodo istui.

Luoksetuloja otettiin useampi. Kaksi ensimmäistä Frodo tuli todella hitaasti, mutta lopuksi saatiin vähän enempi vauhtia. Nyt en ota ennen kisaa yhtään pysähdyksillä vaan treenataan sitä vauhtia ja suoraan eteen tuloa.

Pikkutreenien lopuksi leikittiin ja heittelin Frodolle palloa.

Milon kanssa seuraamista ja erilaisia käännöksiä. Alkuun täyskäännös vasemmalle ei tahtonut sujua, mutta lopuksi meni ihan mallikkaasti. Kaikki jäävät liikkeet (seuraamisesta maahan, istu ja seiso) olivat loistavat :) Maahan jättämisen jälkeen otin luoksetulon ja sekin oli todella vauhdikas ja tuli eteen ihan suoraan. Tästä edestä sivulle siirtyminen tarvitsee vielä treenaamista, mutta ihan ok sekin lopuksi meni.

Lopuksi Milon kanssa paikalla makuu, palasin reilusti Milon taakse, siitä sivulle seisomaan ja lopuksi menin kyykkyyn ja palkkasin nameilla maahan ja silityksillä. Oikein rauhallisesti Milo pysyi.

Sitten pimeääkin pimeämpi metsälenkki molempien kanssa. Tänään pitäisi ehtiä ottaa Frodon kanssa niitä kaukoja.