Eilen kuitenkin pientä treeniä Frodolle, ei kuitenkaan vielä sitä ruutua. Siirsin autot niin, että sain yläpihalle mahtumaan kisamittaisen ohjatun noudon.

Ensin Frodolle pelkkää merkkiä (palkaksi merkillä pala makkaraa). Merkit sujuivatkin hyvin, eikä tarvinnut korjata Frodoa sinne merkin taakse, kuten viimeksi. Sitten merkki ja oikean kapulan nouto. Hienosti meni :) Mennessä Frodo hiukan liian pitkään katseli sitä keskikapulaa, mutta korjasi itse ja palasi myös luovuttamaan laukalla ja luovutusasento kerrankin suora. Palkaksi Frodon suosikki, vinkupallo. Sitten taas pari pelkkää merkkiä ja sama juttu vasemmalle. Oikein hyvin taas, joskin Frodo nytkin mennessään katseli sitä keskimmäistä kapulaa (ja minä tietty jännitin, että pyyhältääkö sinne). Toi kuitenkin yhtä hienosti tämän vasemmankin. Täytyy vaan saada varmuutta lisää tähän liikkeeseen.

Lopuksi pelkkää merkkiä ja aina kun seisoi kauniisti merkin takana, heitin pallon. Ja siitähän Frodo tykkäsi.

Oli oikein hyvät ja iloiset pikkutreenit.

Sitten lähdettiin Frodon ja Milon kanssa metsään ja saivat rallittaa niin paljon kun halusivat. Välillä, kun olivat kovassa vauhdissa kutsuin luokse ja tulivat joka kerta ihan mielettömän hyvin (minulta saikin palkaksi makkaran). Puolessa välissä lenkkiä törmättiin isoon peuralaumaan, jota ei koirat huomanneet. Peurat jämähtivät paikoilleen (yhdellä häntä pystyssä) ja onneksi tuuli niin, että koirat eivät edes haistaneet niitä. Koirat tulivat kiltisti kutsusta luokse ja vaihdettiin suuntaa. Saatiinkin oikein suossa tarpomistreeni lopuksi, kun rämmittiin kahden pienen järven välistä suota pitkin kalliolle ja sitten kotiin.

Kotona Frodolle vielä pation reunalla kaukot. Etenin 20 metrin päähän ja sieltä asti vaihdot. Ilman takapalkkaa. Frodo meni ihan sairaan hyvin Pusu Tein pitkän sarjan ja lopulta palasin palkkaamaan kourallisella nakkeja, hyvä Frodo!!

Tänään jos saisin tunnaritreeniä aikaiseksi ja ehkä sitten jo sitä ruutuakin.

Saatiin kuulumisia myös Frodon morsiammesta Iitusta ja kovasti nyt näyttää siltä, että pentusia on tulollaan :)))