Tänään aamusella pienet aamutokot kotikalliolla. Hessun ruutu oli niin hyvä :) Ensin suht. läheltä ruutuun lähetyksiä ja käskyllä "seis" jäi seisomaan. Haki todella hyvin oikean paikan joka kerta. Palkaksi heitin sille namin suoraan suuhun. Näitä tehtiin 4 kertaa. Tämän jälkeen ylipitkältä matkalta juoksu suoraan ruutuun narupallolle. Hessu oli niin innoissaan, että ihan vinkaisi lähtiessään. Hyvällä vauhdilla suoraan ruutuun. Tämän jälkeen ehkä koematkan päästä lähetys ruutuun, lähti taas hyvällä vauhdilla pysähtyi juuri ja juuri ruudun sisäpuolelle ja ennenkuin ehdin edes miettimään mitään korjasi kohti "oikeaa" kohtaa ja silloin sanoin "seis" ja narupallo Hessun pään yli palkaksi. Kerrankin Hebellä jäi oikein into ruutuun juoksuun, vilkuili ruutua kaihoisasti pariin kertaan jälkeenpäinkin. 

Liikkeestä istumiset namin kanssa loistavat ja kahteen kertaan ilman apuja vain käskyllä "istu" istui hienosti. Nami palkaksi parin askeleen päästä. Istuminen oli todella nopeaa :)

Sitten läheltä niitä maasta - seiso - maahan jne. vaihtoja. Välillä palkkasin seisomisen jälkeen ja välillä maahan menemisen jälkeen. Pari kertaa meni tosi sujuvasti, mutta kyllähän tää aika vääntämistä Hessun kanssa on. Nyt harmittaa etten opettanut sille näitä jo heti pennusta...

Puunrunko taka- ja etujalkojen välissä tehtiin seiso - istu - seiso. Seilaa kyllä välillä kovastikin, palkka tuli vain, kun takajalat pysyivät paikallaa eikä jättänyt etutassuja puun päälle...lisää vaan treeniä tähänkin.

Lopuksi sivupalkalla (narupallo) luoksetulon stoppi käsimerkillä. Oli muuten hieno, vapautus pallolle ja leikkimistä narupallon kanssa. 

Iltasella vielä tokottelemaan Veikkolaan. Meitä taitaa olla peräti neljä paikalla (osalla useampi koira). Hyvä, sillä häiriötreeniä tarvitaankin. Toivottavasti paikalle saapuu myös pieni valkkaripentunen paijailtavaksi :)