Frodon  kanssa hinkattiin seuraamisen paria askelta eteen taakse ja sivuille. Meni kyllä tosi huonosti :( Seinän vierellä sain kyllä peruuttamaan hyvin ja suoran perusasennon. Frodo teki kyllä välillä ihan omiaan ja sitten kun korotan sille ääntä se kellahtaa selälleen makaamaan ja ottaa ilmeen "älä oo vihanen...". No sain kuitenkin jonkunlaiset seuraamiset tehtyä.

Tunnistusnoutoon vaikutti heti toi mun äänen korottaminen seuraamisessa (varmaankin). Ensimmäisellä kerralla toi niitä kapuloita ihan miten sattuu. No mä "kiehuin" paikallani ja laskin ainakin kolmeenkymmeneen että rauhotuin. Sitten sainkin itseni rauhottumaan ja otettiin tunnistusnoutoa uudelleen. Laitoin oman kapulan päälle namin ja Frodo toi oikein hyvin oman (ei edes syönyt namia, työnsi sen vaan pois kapulan päätlä). Tämän jälkeen vielä kaksi oikein hyvää tunnaria kymmenen metrin päästä ja eri suunnista. Nämä olisi kelvanneet oikein hyvin jo kisassakin :) Palkaksi palloilut, leikkiä ja kongon heittoa.

Milo se sitten yllättikin positiivisesti. Sivulle tulot mahtavat (heh, se oikein hyppää mun sivulle kun sanon käskyn "sivu"). Seuraaminen mahtavaa, tein BH -kaavion hiukan soveltaen ja ilman henkilöryhmää ja oikein hyvin jaksoi ilman palkkaa (voi että saisimpa Frodonkin seuraamisen tällaiseksi). Liikkeestä istu oli mahtava, liikkeestä maahan ja luoksetulo hieno. Otin vielä lopuksi liikkeestä maahan ja pallo lensi heti Milon taakse kun meni maahan. Palkaksi leikkiä ja kongon heittoa.

No oli sitten pakko vielä sisällä  palata Frodon seuraamisjuttuihin. Nyt otin kourat täyteen Frodon herkkua ja seurautin ees sun taas ja sivuille. Käännöksiä ym. Nyt meni (tietty namin kanssa) erittäin hyvin,  joskin perusasennot vähän vinot. Otin sitten aina uudet perusasennot enkä painostanut missään vaiheessa. Täytyy nyt varmaan ottaa namivetoisesti näitä juttuja iltaisin ja oikein kovasti kehuen, kun tekee oikein.

Otin myös Frodolle nameilla läheltä jonkun aikaa toistoja maahan - istu sekä istu - seiso. Meni oikein hyvin, eikä takajalat liikkuneet laisinkaan :)

Otin myös Milolle ekaa kertaa kaukokäskyjä (siis ihan sen edestä). Namilla myös maahan - istu toistoja ja maahan - seiso toistoja. Meni kyllä todella hyvin :)