Eilen oli valkkariyhdistyksen hakutreenit, mutta koska Milo vielä hiukan ontui pääsi Frodo pitkästä, pitkästä aikaa hakuilemaan. Tänään aamupissatuksella Milon jalka näytti jo paremmalla, kun vaan nyt saisin sen pidettyä vielä levossa päivän tai pari.

Pakkasta oli treeneissä viitisen astetta ja lunta ihan reippaasti. Rata oli noin aloluokan radan pitunen. Frodolle aivan vieraat ukot ja kiintorulla ilmasulla. Vasemmalla puolella rataa oli juuri ennen meitä treenannut pelastushakuporukka, joten se oli tallattau hieman laajemmin.

Ensimmäinen lähetys vasemmalle. Frodo eteni puoleen väliin etulinjaa hyvin ja lopun hiukan mutkitellen (kävi tsekkaamassa pari kuusen alusta, joissa oli ollut pelastuskoirapuolen piilot jäljistä päätellen). Lopulta upposi itsenäisesti. Etenin reilusti radalla ja pian Frodo tulikin jo rullan kanssa. Toi rullan hyvin minulle asti. Sitten vain jyrkkää kalliota ylös ja ukolle, joka oli aukinaisessa roskiksessa. Palkaksi namit. Hiukan oli laaja laatikkopisto, mutta ilmasu ja näyttö hyvät Hymy

Seuraavaksi lähetys oikealle. Frodo lähti hyvin, mutta lähti etenemään puolesta välistä etulinjaa rataa eteenpäin. Kymmenen metrin päästä korjasi itse ja kävi katsomassa etukulman ja jatkoi takalinjaa hienosti. Ukko löytyi kallion kolosta ja rulla tuli vauhdilla. Todella hienosti irrotti vasta mun kämmenelle. Näytölle vauhdilla, päästin juoksemaan narun kanssa ja läähätin kallioista rinnettä itse perässä. Palkaksi oli jälleen namit.

Sitten lähetys vasemmalle ja Frodo lähti hyvin ja suoraan vaikka jyrkähkö kallion reuna. Eteni hyvin takalinjaa ison ratsastuspolunkin yli ja ukko löytyi takakulmasta. Rulla tuli hyvin ja tällä viimeisellä juoksin narussa kiinni ukolle asti. Palkaksi lelu.

Frodo ukkeli oli kyllä tohkeissaan, kun pääsi pitkästä aikaa hakuilemaan. Hyvin oli muistissa. Lelun kanssa leikittiin autolle asti. Milo pääsee sitten taas hakuilemaan heti, kun on koipi varmasti kunnossa.

Tänään olisi vuorossa Frodon möllitokot EVL:ssä.