Eilen Hessu teki aamuruualla lyhyehkön paikkamakuun, olin tarkkana ettei yhtään keikauttanut takapuoltaan. Laski pään maahan ja rentoutui. Tänään aamuruualla Hebe teki AVO -kaukoja, eli tehtiin sitä matkaa.

Eilen tunnaritreeniä kotipihalla. Tein ensin niin, että oman lisäksi oli piilotettuna kaksi muutakin kapulaa. Alkuun Hessu toi hienosti sen "oman" piilotetun. Sitten vaikeutin ja laitoin todella lähekkäin oman ja ne muut. Hessu meni kapuloille, näki yhden ja innoissaan oikein loikkasi sen luo ja otti suuhun. Sitten tajusi ettei se ollutkaan se ja hämillään kantoi sitä pari askelta, pudotti ja haistellen etsi sen oman. Tämän jälkeen ei enään mennyt "halpaan" vaan osasi etsiä sen oman hyvin. Sitten järjestin koemaisesti riviin kapuloita ja niiden taakse kasa kapuloita ja oma siihen kasan lähelle. Hyvin löysi. Tämän jälkeen oma sinne riviin. Nyt oli selvästi vaikeampi, mutta toi lopulta oman. Eli hitaastihan tämä tunnari tuntuu etenevän, mutta ei auta hosua. Jatketaan vaan harjoituksia.

Ruutua kalliolla. Läheltä jo hienosti omalle paikalle. En käynyt lainkaan taputtamassa ruutua. Jännä kyllä, miten saattaa mennä esim. kolme toistoa tosi hyvin ja sitten Hebe rupeaa haahuilemaan, kun tulee joku hyvä haju tuulen mukana yms. Kunhan sen taas saa keskittymään niin osaa kyllä. Pitkältä lelulle ja namille juoksuja ruutuun ja lopuksi suht. pitkältä ruutuun juoksu ja palkaksi lensi narupallo. Hienosti :)

Pidettiin pari tuntia taukoa ja sitten mentiin mun valmiiksi kalliolle jättämään ruutuun tekemään hiukan uutta treeniä. Mentii paikalle nyt eri kautta. Ihan yhtä hyvin taas osasi. Tehtiin samoja juttuja, mitä ekallakin kerralla, mutta vähemmän aikaa. 

Loppupäivän satoi ja vein Hessun sitten metsälenkin yhteydessä uimaan (kun märkiä oltiin muutenkin). 

Hessu noutaa keppiä.

Pennelit%201780-normal.jpg

Hessu uimassa, hanhet taustalla.

Pennelit%201776-normal.jpg

Jännä, että kuvista ei näy vaikka satoi aika lujastikin. Kun palattiin kotiin, pääsi Hessu sisälle kuivattelemaan ja minä lähdin vielä vanhuskoirien kanssa sadelenkille.

Milo ja Frodo

Pennelit%201786-normal.jpg

Tuo meidän vakiuimaranta on niin liukas ja kallioinen ja metsäreitti sinne tosi hankala, kun on tehty paljon metsätöitä, että en ole enää tänä kesänä uskaltanut Miloa sen polvien takia ja Frodoa sen selän takia sinne viedä. Pitäisi varmaan ajaa möksälle vanhuskoirien kanssa hiekkarannalle tai yrittää löytää täältä lähempää joku hyvä ranta. Onneksi sentään pääsivät molemmat Juhannuksena polskuttelemaan oikein urakalla.