Tässä vielä muistaessa Milon tämän aamun kotipihatokot.

Aloitus AVO -hypyllä. Oikein hieno ja palkkasin kun istui tiiviisti mun edessä. Tämän jälkeen vielä pariin kertaan niin, että heitin narupallon esteen yli ja käskytin "hyppy" ja "nouto". Hyvin Milo osasi noutaa hypyn kera. Palkaksi taistelua narupallolla.

Sitten tehtiin kaukoja kolmen metrin matkalla. Jätin Milon tällä kertaa istumaan ja sitten käskytin istumasta maahan ja vielä istu ja heitin narupallon taakse palkaksi. Olipa oikein kauniit vaihdot ;)

Tähän väliin luoksetulo ja käsimerkillä pysähdys (oikein täpäkkä pysähdys) ja siitä narupallo lensikin taakse palkaksi.

Sitten tehtiin paikallamakuu ilman takapalkkaa ja minä kykin auton takana piilossa. Laskin mielessäni hitaasti sataan ja palasin sitten Milon taakse, siitä sivulle ja käsky perusasentoon. Namipalkka ja vielä pallokin lensi taakse palkaksi.

Loppuun vielä noutoja heittämällä sekä niin että jätin kapulan meidän väliin ja siitä käsky "nouto". Hyviä olivat, eikä juurikaan pureskelua ilmennyt. Palkkasin eteen ja siitä aina namilla rauhallinen ohjaus sivulle. Viimeinen siirtyminen olikin jo erittäin hieno, mutta muilla pyrki pomppaamaan.

Sitten Milon kanssa leikkiä ja lopuksi purkista loput namit. Sitten haettiin Frodo mukaan ja tehtiin pieni, mutta erittäin läkähdyttävä kalliolenkki (uh, huh).

Nyt tekemään lapsille ruokaa ja sitten lähdetäänkin koko päiväksi Helsinki Cup -tapahtumaan, missä Akulla jatkuu fudispelit.

Ai niin, varasin huomiselle illalle ratsastustunnin ja myös sunnuntaille :)