Viime tiistaina taas Milon kanssa tokoilemassa ihanassa lämpimässä hallissa :) Ensimmäisessä paikallamakuussa olin piilossa ja tehtiin kisamaisesti. Toisella kertaa käväisin hallin ulkopuolella pikaisesti ja Milolla oli myös takapalkka. Kovasti Milon kaula venyi, mutta pysyi paikallaan. Vapautin takalelulle, kun tulin halliin. Hypyt sujuivat tällä kertaa ihan hyvin. Luoksetuloa hinkattiin ja Milo rupesi vasta sitten pysähtymään, kun tehtiin kertaalleen takapalkalla. Avo-liikkeet taidettiin tehdä taas kaikki läpi ja loppuun tehtiin tunnistusnoutoa. Alkuun "oman" kapulan noutoa ja etsimistä hallin reunasta (piilotin sen sinne muiden tavaroiden joukkoon). Sen jälkeen kaadoin kassillisen tunnarikapuloita maahan ja jemmasin "oman" joukkoon. Ensimmäinen kerta meni upeasti :) Milo kiihtyi kehuista niin, että toisella kerralla otti vain nopeasti jonkun (väärän). Rauhoittelin sitten Miloa ja vasta sen jälkeen uudelleen. Nyt Milo malttoi todella rauhallisesti haistella kapulat läpi, haistoi kahteen kertaan, kunnes nenä osui "omaan" ja toi sen :) Kerran taisi taas tuoda vain jonkun, mutta kun Milon saa rauhoittumaan, niin sitten se rupeaa haistelemaan. Lopetettiin oikein onnistuneeseen :) Mun täytyy vaan muistaa rauhoitella Miloa ennen tunnaria, jotta se haistelee. Tehtiin myös merkkiä ja hienosti Milo muisti sen. Alkuun jäi seisomaan merkin eteen, mutta uudesta käskystä korjasi merkin taakse. Heitin aina narupallon palkaksi. Ensi kerralla otetaan sitten ruutuakin. Yritin Miloa ilmoittaa tokokokeeseen, mutta päästiin vain varalle...toivottavasti joku peruisi.

Frodo pääsi eilen Fantan kanssa koirauimalaan. Koko allas oli Frodon ja Fantan käytössä :) Frodo kyllä nautti suunnattomasti. Se ui oikein nautinnollisesti ja hyvä kun edes nenä näkyi veden pinnalla.

Fanta vasta opetteli uimaan, mutta tosi hyvin lähti sujumaan. Fantalla on myös hyvät ja rauhalliset uimaliikkeet. Frodo sai uida sydämensä kyllyydestä ja loppua kohden vauhti vähän hiipuikin. Kotimatkan Frodo olikin umpiunessa. Täytyy viedä Milokin uimaan ja suunniteltiin myös pentu-uintia, kun Hessu vähän kasvaa. 

Illalla Frodon ja Milon kanssa remmilenkillä. Tehtiin vain noin puolen tunnin lenkki, kun oli naamat jäässä ja koirillakin naamakarvat huurteessa. Eikö nää kylmät ilmat lopu koskaan! Tänään Fanta tulee leikkimään Hessun kanssa :)