Eilen Hessun kanssa hallitreeneissä. Kahdestaan taas oltiin omalla puolella, kun treenikaveri oli sairaana. Onneksi toisella kentällä oli taas sutinaa ja häiriötä.

Noudoilla aloitettiin. Hessu taas alkuun roikotteli kapuluaa toisesta päästä luovutuksessa. Tällöin korjasin kapulan kunnolla Heben suuhun, tehtiin vähän seuraamista, sitten liike seis ja kapulan luovutus. Näin pysyi hyvin kapula oikein päin suussa. Tehtiin myös pelkkiä tuonteja ja luovutuksia ja tällöinkin kapula on paremmin Hessulla luovutuksessa. Hyppynoudon avulla Hessu piti kapulaa kaikista parhaiten ja kunnolla loppuun asti. Eli erilaisia noutoja puukapulalla. Harmi, että metallikapula jäi toiseen kassiin, ensi kerralla myös se mukaan.

Agi-putken kanssa jälleen stoppeja, jotka hyviä. Hyviä stoppeja myös pitkällä suoralla luoksetulomatkalla. Tennispallo lensi palkaksi aina stopista. Väliin myös pitkiä sekä lyhyitä suoria luoksetuloja. Vielä mennään joku aika näin palasissa, kunnes yhdistän luoksetuloliikkeen.

Liikkeestä maahan- ja seisominen, molemmat hyvät ja kesti hyvin taakse kävelyn. Nämä taidettiin sitten tehdä vaan kertaalleen.

Istumista treenattiin erikseen niin, että kun Hebe on tulossa mua kohden, käsky "istu" ja heti lentää nami palkaksi. Tämä istuminen onkin nyt meillä selvästi se vaikein juttu. Tein myös hypyn yhteydessä niin, että kun oli hypännyt käsky "istu" ja kun istui lensi nami Hessun yli palkaksi. Ei millään istu ilman useaa käskyä ja käsiapuja. Eli nyt otetaan ohjelmistoon pelkkiä "istu" treenejä muualla, kuin mun vasemmalla puolella. Hyppyyn ei nyt  kannata hirveesti tätä yhdistää, kun se istuminen muuallakaan ei vielä onnistu kovin sujuvasti.

Yllättäen kaukot olivat erittäin hyvät :) Matkaa 2 - 3 metriä. Välillä otin istu-maahan-istu (ja palkka lensi Hessun yli) tai sitten pelkästään maasta - istu ja palkka samalla tavalla. Hyvä, että tämä edes nyt edistyy.

Seuraamiset ja käännökset ihan ok, narupalloa ei voi pitää yhtään näkyvillä, sillä muuten kiihtyy liikaa. Tehtiin erilaisia pätkiä ja käännöksiä sekä myös erikseen perusasentoon tuloja eri kulmista.

Agi-A:ta sai Hessu tehdä välillä palkaksi...että se tykkää siitä :)

Paikkamakuuta tehtiin parissa eri kohdassa ja eri tavoilla. Ensin 3 minuuttia etupalkalla ja minä näkyvillä. Sitten noin minuutti etupalkalla ja minä piilossa.

Toisella kerralla ensimmäinen versio noin 5 minuuttia ja toinen versio noin 2 minuuttia. Lopuksi vielä ilman etupalkkaa alle minuutti minä piilossa.

Tässä välissä Hessu sai etsiä piilotettua "omaa" tunnarikapulaa. Hienosti kyllä nenä toimii. Täytyy ruveta etenemään tässäkin treenissä ja tehdä nyt vielä ulkona, kun on lehtiä minkä alle piilottaa.

Lopuksi vielä etupalkka -paikkamakuu sekä ihan lopuksi riekkumista ja leikkiä narupallon kanssa. 45 minuuttia jaksettiin treenata ja sitten lähdettiin kotia kohden.