Frodolle otin heti aamusta tunnistusnoutoa niin, että hiekalla oli ei hajustettu kapula ja vein hajustetun kapulan noin metriä lähemmäksi Frodoa. Frodo toikin upeasti oikean kapulan. Palkaksi pallon heittoa.

Sitten vein hajustetun kapulan oikein tiheään heinikkoon vaikeaan paikkaan. Frodo joutui oikein tosissaan tekemään nenällään töitä, että kapula löytyi, hyvä :) Luovutus jälleen erinomainen ja palkaksi pallottelua.

Sitten vaikein osuus. Jätin Frodon istumaan ja vein ei hajustetun kapulan rinnalle (noin puolimetriä väliä) hajustetun kapulan. Lähetin Frodon ja JEE, se toi oikean kapulan! Kehuin jo kun se tuli kapulan kanssa ja kunnon pallorevitykset palkaksi.

Tehtiin vielä kaukokäskyjä, ekalla Frodo yritti karata lelulle heti, kun oli tehnyt maasta - seiso (onkohan jankattu vähän paljon, heh). Lopulta malttoi ja teetin kaksi kertaa neljän vaihdon sarjat, vikalla jopa makaamasta istu meni oikein, eli siirsi etujalkoja ei takapäätä. Palkaksi vapautus pallolle ja leikkiä.

Sitten laitoin molemmille koirilla punkkimyrkyt, punkkeja on ollut ihan kamalasti. Jopa Frodossa oli yksi ja siinä ei ole koskaan punkkeja...Milo parassa on ollut jo vaikka kuinka monta. Toivotaan, että nyt helpottaa.

Karvaton Jeppe säästyy mrykyiltä (eikä siinä kyllä ole ikinä ollut punkin punkkia muutenkaan).