Onkin kiireessä jäänyt treenejä kirjaamatta. Aloitetaan Frodon eilisistä tokotreeneistä, kun vielä tuoreena muistissa.

Ihan alkuun treenailin Frodon kanssa ruutuun juoksua. Otettiin eri pitusilta matkoilta ja eri suunnista. Otettiin monia toistoja ja ihan suhteellisen hyvin meni. Frodo vaan tuppaa jäämään helposti siihen ensimmäisten tötteröiden väliin ja on silloin juuri ja juuri ruudussa.

Sitten tehtiin kaukokäskyjä myöskin eri matkalta. Pitkältä ja läheltä. Välillä palkka myöskin takana. Aika hurjasti kyllä etenee, joten otin sitten ihan niitä seiso - istu treenejä ja yritin saada Frodon jopa peruuttmanaan vaihdon aikana. Parin hyvän jälkeen Frodo pääsi autoon lepäilemään.

Varsinaiset treenit aloitettiin sitten seuraamisella. Yllättäen Frodolla oli erittäin hyvä seuraaminen ja katsekontakti. Otin ensin pätkiä asfalttialustalla ja sitten nurtsilla ja molemmat hyviä. Nurtsilla sitten jatkettiin vielä sitä seiso - istu treeniä ihan läheltä. Parani kokoajan ja lopulta Frodo tosiaan jopa peruutti ;)

Liikkeestä istuminen sujui hienosti. Ensimmäisellä kerralla palkkasin liikkeen lopuksi ja viimeisellä kerralla narupallo lensi heti, kun Frodo istui.

Tunnaria liikkeenohjaajan avustuksella kolme kertaa. Jokaisella kerralla heti kun Frodo otti oikean suuhunsa kehuin ja kehuin vielä tuontimatkallakin. Frodohan ihan innostui ja toi kapulat laukalla, mikä on jo ihme sinänsä. Tarkkaan Frodo taas nuuski kapulat, mutta ei nostellut tai siirrellyt. Seuraavalla kerralla taidan tehdä niin, että ensimmäinen taas tällainen kehujen kera tunnari, sitten kisamainen väliin ja lopuksi taas pienet kehut. Toivottavasti Frodo nyt saa varmuutta eikä tee enään niin miten viime kisassa, että oli jo puolessa välissä tuomassa sitä ihan oikeaa kapulaa, kun pudottikin ja lähti takaisin varmistamaan ja haistamaan ja sitten ei löytynytkään ja toi lopulta väärän. Eilisestä tunnaritreenistä jäi kuitenkin hyvä mieli, kun Frodo oli niin tohkeissaan mun kehuista kesken liikkeen.

Sitten Frodolle yksi suora luoksetulo ja palkka, kun istui tiiviisti ja suorasti mun edessä ja perään vielä toinen luoksetulo ja narupallo lensi palkaksi mun ohi.

Pari metallinoutoa vieraalla kapulalla, jotka onnistuivat ihan ok. Frodo kyllä ravasi takaisin päin, mutta piti kapulasta hyvin kiinni ja luovutusasento oli suora.

Paikallamakuu tehtiin EVL:n säännöillä ja meni jälleen ihan loistavasti.

Tämän jälkeen Frodo pääsikin uimaan oikein kunnolla. Uimisen jälkeen leikittiin narupallolla ja käytiin tekemässä vielä pari ruutuun juoksua suoraan lelulle.

Milolla oli lauantaina hakutreenit. Ukot olivat etukulmissa ja takakulmissa. Irtorullailmaisut paitsi viimeisellä suorapalkka lelulla. Kaksi ensimmäistä ukkoa meni ihan loistavasti. Kolmannella oli vaikeuksia näytölle lähdön kanssa, joten otettiin maalimieheltä ääniapu avuksi ja sitten onnistui hyvin.

Seuraavaksi Milo oli tekemässä ihan hyvää laatikkoa kohden viimeistä maalimiestä, kun se löysikin toiselta koirakolta pudonneen irtorullan. No sehän toi sen tietysti mulle, luullen esineruutuesineeksi. Otin rullan siltä ihan rauhallisesti ja lähetin uudelleen ukkoa etsimään. Tämän jälkeen Milo oli kuitenkin sitä mieltä, että tämä on esineruutu ja vasta todella monen lähetyksen jälkeen (ja oltiin edetty ihan lähelle ukkoakin) se vihdoin löysi ukon ja sai taistelut suorapalkkana.

Kotiin kun päästiin lähdettiin Frodon ja Milon kanssa vielä pitkälle lenkille ja törmättiin metsässä mäyrään (hui). Mäyrä se meitä tuijotti hetken ja jatkoi sitten löntystäen matkaansa. Kyllä muuten Milolle uni maittoi hakutreenien ja yli tunnin lenkin jälkeen :))

Lauantaina käytiin myös katsomassa Milon ja Nasun aivan hurmaavia pentuja. Voi että olivat ihania :)) Täytyy laittaa tänne pari kuvaa, kun vaan ehdin.

Sunnuntaina käytiin myös Frodon kanssa säheltämässä tokokisoissa. Eipä tullut edes tulosta. Täytyy päivittää tänne tarkemmat pisteet kunhan ehdin. Tavattiin myös Frodon kanssa kaksi Milon ja Millan pentua. Ihania olivat myös nämä pentuset.