Eilisestä suivaantuneena kaappasin kainaloon ruututarvikkeet ja tunnaritarvikkeet sekä hessun ja suuntasimme kotikalliolle. Aloitettiin tunnarilla. Jätin Hessun istumaan ja etenin YLI 15 metrin päähän, mihin asettelin grillipihdeillä tunnarikapulat riviin. Sitten otin oman ihan hetkeksi vasempaan käteen (en ollut edes Hessun nameja vasemmalla kädellä koskenut). Viimeisenä sitten oma riviin keskelle. Lähetin Heben rauhallisella käskyllä "oma". Aloitti siistin haistelun vasemmalta koko rivin oikealle asti, ei löytänyt omaa ja oli vähän hölmistyneen näköinen. Aloitti sitten itsenäisesti uuden haistelun oikealta vasemmalle ja nyt oma löytyi. Kehuin jo kun oli ottanut oman suuhun. Hyvin toi luovutukseen. Sitten uudestaan ja nyt VAIHDOIN oman, jotta en käytä liiaksi hajustettuja. Sama juttu, mutta nyt oma sinne toiseksi vasemmalta Nyt löysi nopeammin ja kehuin, kun oli oma suussa ottanut pari askelta minua kohden. Hirmu hyvä palkka. 

Sitten jätin Hepsun istumaan merkille ja menin rakentamaan ruudun. Piirsin myös sen kaaren sinne ruudun takaosaan. Sitten 20 metrin päästä lähetys ja hienosti Hessu paineli suoraan ruutuun ja kaaren sisään. Pysäytin seisomaan ja kävelin palkkaamaan sinne. Tehtiin sitten lähempää lähetyksiä ruutuun, välillä heitin palkan kun seisoi ja välillä vaadin makaamaan ja sitten palkka. Tehtiin eri puolelta ruutua. Ruutunauhoja ei ollut, mutta olin jalalla piirtänyt maahan jonkinlaiset viivat. Kertaakaan ei mennyt hutiin ruudussa ja löysi keskipaikankin hienosti. Jätin lopuksi ruudun takaosaan lelun.

Sitten mentiin tekemään kaukoja, laitoin eiliset jämänamit kipossa pienen puun taakse (niin että Hessu näki). Hessu parin metrin päähäh makaamaan ja itse etenin peräti 15 metrin päähän. Sieltä tehtiin seiso - istu - seiso - maahan - seiso - maahan - seiso ja vapautus namikipolle. Yhtään ei Hessun takajalat liikkuneet. Ensimmäisessä seiso maahan annoin vartaloavun eli nojasin eteenpäin, mutta toisessa en enää. Hieno Hessu!

Sitten tiukkaa seuraamista parine käännöksineen ja lennosta lähetys ruutuun, lähti täysillä ja löysi lelun! Sitten lelun heittoa (ja irrotusta puusta, kun onnistuin sen heittämään sinne). Hyvä Hessu ja parempi mieli :)