Toissapäivänä ja eilen tehtiin vain pikaisia tokon täsmätreenejä omalla pihalla Hessun kanssa.

Toissapäivänä luoksetulotreeniä. Jätin takapalkan ja etenin koematkaa pidemmälle, kutsu "tänne" ja aivan minun edessä "seis" käsky ja vapautus takalelulle (ilman käsimerkkejä). Hessu teki tosi hyviä stoppeja, taidettiin ensin tehdä kolmeen kertaan. Sitten muuten sama, mutta käskin maahan ja kun makasi maassa kävin antamassa namin ennen vapautusta. Lopuksi vielä seisominen. Nyt tehdään vähän aikaa niin, että pysäytys vasta mun lähellä ja sitten vähitellen siirretään sinne alkuun. Tulipa taas pitkästä aikaa pysät suoraan laukasta :)

Eilen oli sitten tunnari ja metallinouto päivä. Tunnaria ensin kolme kertaa. Hyvin toi aina oikean "oman" mutta välillä vähän tökki muita kapuloita tai oli hiukan levoton. Välissä tehtiin puun kierron kautta kolmisen kertaa metallinoutoa. Välillä palkka suoraan juoksusta ja välillä luovutuksesta. Meni hyvin. Loppuun vielä yksi tunnari, mikä sekin hyvä. Kissat olivat ulkotarhassa häiriönä (varsinkin Timbe joka miukui, maukui ja säksätti Hebelle kokoajan). Hyvin Hessu silti keskittyi.

Kaukoja ollaan tietty tehty ruokailujen yhteydessä joka päivä, vielä me saadaan niistäkin kymppi kokeessa....niiiiih! ;)

Niin ja ensi vuoden Muhun ratsireissu on jo varattu :) :)