Kyllä lomalla kerkiää :) Tänään aamupäivällä väkersin taas pihamaalle ruudun (nauhat ja tötteröt). Hessu pääsi ensimmäisenä treenaamaan. Ihan ensiksi läheltä ruutuun namille lähetys. Tämän jälkeen ainakin 40 metrin päästä monta lähetystä suoraan ruutuun lelulle. Jätin Hessun aina sinne pitkälle istumaan, kun vein lelun. Toimi hienosti, vaikka peitin lelun lumihankeen (eli ei näkynyt lainkaan). Oikein vauhdikkaita ruutuja :) Tämän jälkeen paljon lähempää ruutuun lähetyksiä, jonka jälkeen käsky maahan ja palkka. Välillä ruudussa nami ja välillä ei namia. Hessu uskoo kyllä hyvin maahan käskyä, mutta välillä jää makaamaan peffa minuun päin...hmmm täytyy olla tarkkana, kun käsken maahan täytyy Hessun jo olla minuun päin, tai jää väärinpäin. Eipä tällasta ongelmaa ole aikaisemmin ollutkaan muiden koirien kanssa...heh!

Tämän jälkeen noutoa kokonaisena liikkeenä ja niin, että jätin kapulan meidän väliin. Ekalla heitolla karkasi ja kerran roikotti kapulaa, mutta muut kerrat oikein hyviä eikä purrut!

Tunnaria myös, eli ensin piilotin niin, että näkyi vähän lumen alta. Lopuksi piilotin ihan kokonaan lumen alla ja hienosti Hessu silti löysi. Positiivinen yllätys, että "oma" kapulassa ei ole yhtään hampaan jälkeä :)

Luoksetuloja suoraan sivulle. Tuli nätisti, ei edes koskenut eikä tietoakaan mistään törmäämisestä. Täytyy muistaa näitäkin treenata, kun siitä viime kokeessakin meni peräti 2 pistettä, kun törmäsi (tai ainakin osui minuun). Luoksetulon stopit loistavia takapalkalla ja pariin kertaan liike loppuun asti.

Muuta me ei taidettu treenatakaan Heben kanssa...

Sitten pääsi Frodo ja Milo tekemään ensin ruutua ja sitten noutoa. Hienosti molemmat :) Miloa palkkasin pitkästä, pitkästä, pitkästä aikaa narupallolla. Milo oli ihan hurmiossa ja jouduttiinkin sitten harjoittelemaan sitä "irti" käsykä hetken aikaa.

Hessu kävi myös riehumassa naapurin Daisyn kanssa :)

Pennelit%201190-normal.jpg