Eilen taas tokoilitiin Veikkolan hallilla. Meitä oli vain kolme koirakkoa puolikkaalla kentällä ja toisella puolikkaalla oli kaksi koirakkoa agitreeneissä.

Alkuun tehtiin Milon kanssa tokon avohyppyä, joka onnistuikin hyvin. Yhdellä kerralla Milo tarvitsi toisen "istu" käskyn, mutta muuten ok. Pariin kertaan otin liikkeen perusasentoon asti ja Milo malttoi tehdä ne ilman ylimääräistä loikkaansa. Lopussa palkkasin suoraan eteen.

Noutoa vieraalla puukapulalla. Nämä menivät todella hyvin ja kertaalleen tein ihan kisamaisesti perusasentoon asti ja kahdella muulla kerralla lensi narupallo mun taakse palkaksi, kun Milo oli tulossa noutokapulan kanssa. Loistavaa, että ollaan saatu nämä palautuksetkin laukalle :)

Luoksetuloa tein takapalkalla ja se menikin hyvin. Ensi kerralla täytyy ainakin kertaalleen tehdä taas ilman takapalkkaa, joskin viime viikon koeharjoittelussahan se meni ihan ok loppuun asti.

Liikkeestä seisomista tehtiin myös takapalkan avulla ja hienosti meni. En tällä kertaa tehnyt kokoliikkeenä.

Kaukojen kanssa pientä vääntöä, mutta kun keksin palkata kolme kertaa peräkkäin maasta - istu vaihdon heittämällä narupallon Milon taakse, niin jo rupesi toimimaan. Tällä täytyy ensi kerralla aloittaa ja muutenkin täytyy välillä helpottaa näitä kaukoja eikä tehdä aina täydeltä matkalta. Täytyy kiinnittää huomiota siihen, että Milo ei yhtää liiku sivusuunnassa. Tätä se tekee aina välillä, kun on liian innostunut.

Paikkamakuu kolmen koiran kesken niin, että oltiin kaikki piilossa. Nähtiin onneksi heijastavan ikkunan kautta koirat :) Milo oli kaula pitkänä, mutta pysyi hienosti. Laitettiin maahan vuorotellen ja otettiin myös ylös vuorotellen. Hyvä Milo!

Tehtiin vielä Milon riemuksi ruutuun juoksua sekä merkkitreeniä. Pitäisi näitä ylempien luokkien liikkeitä ottaa useammin mukaan, joskin kaukojen seisomista en ota mukaan, kun kerran vielä aikomuksena kisata avossa. Nythän Milolla on jo avosta yksi ykköstulos ja tavoitteena olisi ensi vuodelle se TK2. Vähän olen jo kisojakin suunnitellut (iiks).

Tehtiin myös narupallon kanssa tokokorkeudella olevan esteen yli hyppynoutoa :) Ihan lopuksi rentoutin Miloa istumalla maassa Milon kanssa ja Milolla oli uusi tenispallonarulelunsa. Vähitellen Milo rentoutuikin ja heittäytyi kyljelleen, vaikka muut treenasivat vielä. Siitä sitten rauhassa autolle ja kotiin. Oli oikein kivat treenit!

Itsellä tämä kamala flunssatauti vielä jyllää, iltapäivällä menen lääkäriin, jotta selviää ettei vaan ole mitään keuhkoputkentulehdusta tai poskiontelotulehdusta tulollaan. Kuumetta ei kyllä ole, mutta muuten nuutunut olo!

Kovasti jo jännittää, sillä meillä on suunnitelmissa uudeksi perheenjäseneksi  pieni karvapallero  Siitä sitten lisää aikanaan, kun asiat selviävät.