Tässä kohdassa tähyillään useasti peuroja....nyt ei näy.

Frodo tarkkana.

Eilen aamusella tehtiin Frodon ja Milon kanssa pitkä lenkki. Kylläpä onkin ihanan rentouttavaa kävellä rauhallisessa metsässä, eikä tavattu kuin yksi orava Hymy

Seuraavaksi olikin sitten vuorossa Milon hakutreenit valkkariporukassa. Porukka olikin yllättäen kutistunut kolmeen. Tallattiin 50 metriä syvä ja hiukan vajaa 100 metriä pitkä rata. Milo otettiin ensimmäisenä, koska työtillä oli juoksut menossa. Sää oli hyvä, pikkupakkanen, lunta eikä tuullut. Milolle kolme ukkoa irtorullilla.

Ensimmäinen lähetys oikealle ja Milo lähti tohina päällä Kieli ulkona ja ukko löytyikin noin 10 metriä etukulmasta takalinjaa eteenpäin, kaatuneen puun juurakon takaa. Rulla tuli mulle vauhdilla käteen asti ja päästin juoksemaan vapaasti ukolle. Palkkana namit.

Sitten lähetys vasemmalle ja taas Milo lähti hienosti. Ukko oli noin 25 metriä rataa eteenpäin takalinjalla. Hienosti tuli taas rulla käteen asti ja minä juoksin kiinni liinassa ukolle asti. Hyvin Milo kestää vaikka lumihangessa rämpiessäni hidastin sen vauhtia reilusti. Palkkana namit ja maalimies käveli "tuomarina" meidän edellä keskilinjalle ja hyvin Milo pysyi "tuomarin" takana.

Sitten taas lähetys oikealle ja laajan laatikon jälkeen ukko löytyi takakulmasta kallion kolosta risujen seasta. Taas tuli rulla suoraan käteen asti ja päästin Milon juoksemaan vapaasti narun kanssa näytölle. Palkkana taistelut. Onnistuin siinä keskilinjalle käveltäessä heittämään Milon lelun korkealle puuhun roikkumaan, mutta onneksi se saatiin keppejä heittämällä alas ja Milo oli onnelinen.

Radan jälkeen otin keskilinjalla hiukan tottista seuraamista käännöksiä ja pienen luoksetulon. Halusin nähdä, miten Milo keskittyy, kun on innoissaan ukoista. Hyvinhän se Milo kuunteli ja keskittyi.

Ihan lopuksi Milo teki vielä pienen "esine-etsinnän" kun toisen koiran patukka hukkui metsään. Milohan sen sieltä toi alta aikayksikön Nauru Sai sitten palkaksi namia ja vähän leikkiä.

Kun tultiin kotiin tuli Niki -koira meille leikkimään Frodon kanssa. Hiukan riekkuivat kalliolla ja kivaa näytti olevan.

Eilen iltalenkillä meidän kotimetsässä vaelsi seisemän peuran lauma jonossa. Frodo niille jopa haukkui ja molemmat lähtivät juoksemaan kohden. Olin kyllä kovasti yllättynyt, kun kutsusta molemmat tulivat kiltisti luokse Yllättynyt Hyvä niin, palkaksi kehuja ja leikkiä.

Tänään olisi vuorossa Frodon maneesitokot ja meille ihmisille Bolt -leffa. Mukavaa sunnuntaipäivää!!