Koska Frodo vielä eilen aristi etutassuansa, pääsi treeneihin tänään Milo.

Tallattiin about aloluokan rata. Radalla kolme umpparipiiloa. Lunta oli jonkin verran, pakkasta noin 7 astetta ja kova kylmä tuuli, joka puhalsi keskilinjan suuntaisesti radan alusta loppuun päin. Milo oli radalla toiseksi viimeisenä.

Milolla ensimmäinen ukko vasemmalla etukulmassa kaivo -umpparissa. Kansi oli hiukan raollaan. Milo lähti hyvin kaarsi hiukan ennen etukulmaa oikealle ja saikin sitten piilon kohdalla tuulen tuoman hajun ja löysi ukon. Ensiksi palkaksi broileripyörykkä ja sitten taistelut. Milo ei mitenkään pelännyt tai arastellut umpipiiloa. Milo eteni hyvin keskilinjaa kun tuli piilolta.

Sitten lähetys oikealle. Milo teki ehkä hiukan matalan, mutta muuten hyvän tyhjän.

Toinen lähetys oikealle, jälleen ihan ok tyhjä.

Sitten lähetys vasemmalle, upposi oikein hyvin ja tosi hyvä tyhjä.

Sitten lähetys oikealle, teki matalan , mutta laajan tyhjän ja palasi itse keskilinjalle. Kutsuin luokse ja keskityin lähettämiseen uudelleen samasta kohdasta. Nyt upposi hyvin ja löysi laatikkoumpparista ukon. Kansi oli hiukan raollaan myös tässä piilossa. Palkaksi lihapulla ja narupallo. Sain kutsuttua hyvin keskilinjalla eteenpäin. Milolla ei ongelmia umpparipiilon kanssa.

Sitten lähetys vasemmalle, Milo teki liian matalan ja kutsuin pois. Lähetin uudelleen samasta kohdasta ja nyt upposi ja löysi isosta umppari puulaatikosta ukon. Palkaksi broileripulla ja kunnon taistelut. Tuli hyvin eteenpäin keskilinjaa. Puulaatikon kansikin oli hiukan raollaan. Milolla ei ongelmia umpparipiilon kanssa.

Sitten lähetys oikealle eikä mitään ongelmia ukon löytämisestä kuusen alta. Palkaksi taas nami ja taistelut. Milon kanssa taistelin vielä keskilinjalla ja matkalla autoille riehuttiin isolla pellolla.

Oikein hyvällä mallilla oli Milon metsätyöskentely :)

Ihan lopuksi otettiin Milolle ilmasuja ja ne meni aivan totaalisesti pieleen. Ensimmäisllä ukolla ehkä vasta kuudes rulla tuli mulle käteen asti ja Milo näytölle.

Toisella ukolla ehkä neljäs tuli käteen asti ja sitten Milo näytölle.

Keksittiin uusi systeemi, millä yritän kotona (sisällä) saada nyt vihdoinkin rullat tulemaan käteen asti ja mielellään vielä niin, että Milo ihan työntään niitä minulle. Katsotaan kuin meidän käy. Jos vaikka saatais jo tänään aikaiseksi aloitella.

Maastossa menee siis ihan hyvin ja heti kun rullat rupeavat varmasti tulemaan käteen asti ilmasuissa, otetaan ilmasut metsään mukaan.

Lisäys:

Illalla sisällä rullatreeniä, ilman näytölle vientiä. Ekan taisi pudottaa, mutta jo rupes rullat sen jälkeen pysymään suussa. Välillä olin selkä koiraan päin ja välillä naama, rullat tuli kummallakin tavalla käteen. asti Seuraavaksi rupean vaatimaan Milolta hiukan odottelua sen rullan kanssa ja rupean itse liikkumaan.