Eilen ajeltiin töiden jälkeen Milon kanssa tokotreeneihin. Meitä olikin neljä koirakkoa paikalla (jee). Tehtiin Milo-otuksen kanssa suhteellisen lyhyet, kivat ja palauttavat treenit kisojen jälkeen.

Merkkitötteröiden vieressä luoksetuloa takapalkalla. Milo tuli vauhdilla, mutta myös mahtavat pysäytykset. Odotin, että hetken seisoi ihan paikallaan ja sitten vapautus takapalkalle. Varsinkin kolmas pysähdys oli mahtava, ihan hiekka roiskui ja Milo pysähtyi tasan tarkkaan merkin kohdalle.

Sitten tehtiin liikkeestä maahan ja seisomaan jäämiset. Oikein hyvin. Kun otin perusasentoon, ohjasin namilla ihan suoraan ja mun viereen istumaan (kisassa vähän levisi nämä perusasennot).

Noutoja tehtiin myös pari, ei ennakointia ja hyvät luovutukset. Palkkasin namilla eteen ja toisella kerralla pallolla mun taakse.

Kaukoista tehtiin vain kaksi kertaa vaihto maasta - istu ja heitin pallon Milon taakse palkaksi. Nämä hyvät ja reippaat :)

Sitten tehtiin kivaa ja uutta, pitkästä aikaa merkin treenaamista. Aloiteltiin niin, että nami merkin takana ja sinne lähetys ja vapautus. Pariin kertaan merkin edestä kädellä ja namilla ohjaten merkin taakse seisomaan. Pari kertaa aivan läheltä lähetys merkille ja seiso käskyllä Milo jäi (jee) seisomaan merkin taakse. Heitin pallon Milon taakse palkaksi.

Sitten tehtiin ryhmäpaikkamakuu, mistä kännykuva tuossa ylhäällä. Laitettiin koirat vuorotellen maahan (Milo viimeisenä). Milon laitoin ihan vinoon, mutta en viitsinyt enään korjata, kun olin jo lähtenyt piiloa kohden huomatessani. Jätin takapalkkalelun. Mentiin kaikki puskien taakse piiloon. En ollut kovin pitkää aikaa, kun sunnuntaina oli juuri kisoissa täysi aika. Palasin koiran taakse, siitä sivulle ja vapautus takapalkalle.

Sitten Milo sai namia ja hiukan palloilla ja lopetettiin siihen.

Kotona tehtiin vielä Frodon kanssa kouluprojektia ulkona. Meneillään kohteen opetus, jossa opetan Frodon tökkäämään minua kämmeneen aina kun avaan kämmenen. Hyvin edetään ja Frodo tykkää  :)