Viikolla jopa vähän treenailtiin Hessun kanssa kotipihalla. Tehtiin luoksetulotreeniä takapalkalla ja käskyt heti peräjälkeen "seis" ja "vapaa" ja viellä käsillä korostin vapaa -käskyä. Välillä suoraan sivulle ja pallopalkka tulikin minulta (vaikka takapalkkakin oli laitettu). Äsken tein pihalla ensin minun kierron kautta suoraan lelulle ja sitten "seis" ja "vapaa" käskyllä suoraan lelulle. No nyt on ainakin vauhtia tullut hurjasti lisää (täyttä laukkaa mentiin). Kertaalleen takapalkalla sekä seiso että maahan (maahan mennessä jäi hiukan ylös jännittyneenä, joten annoin uuden käskyn, jolloin rentoutui ja makasi kunnolla). Odotin hetken, siitä sivulle ja narupallo minulta palkaksi. Loppuun vielä pari  seiso + vapaa takapalkalle pitkältä matkalta. 

Kävin nyt aamulla tekemässä ruudun Hessun näkemättä, sitten mentiin reilun 30 metrin päähän ja lähetys "ruutu". Voi veljet kuinka hienosti luotisuoraan ruutuun, uskoi seiso käskyn ja hienosti maahan käskyllä maahan. Kävelin Hessun luo ja palkkasin patukalla. Treenien lopuksi vielä 40 metristä suoraan ruutuun (narupallo oli piilotettu ruudun takanauhan taakse) ja sitten palloleikkiä. Ruudun takana oli hämäyksenä vedetty vesiletku, ei vaikutusta (viime kokeessahan Hessu hämääntyi täysin ylimääräisistä nauhoista (lähetysmerkin ympärillä).  Eli todella vauhdikkaat ja innokkaat pikkutreenit näin aamutuimaan ennen ruokaa. Ruokakipolla Hessu teki sitten tuttuun tapaan kaukoja. Täytyy muistaa taas tehdä niitä seiso - maahan alusta apuna ja seiso - istu pallo apuna. Seuraavalla ruualla Hessu saa tehdä ylipitkän paikkamakuun. 

Tänään olisi taas minulla vuorossa ratsastus :) Viime sunnuntaina oli ratsuna Hessu -heppa ja olikin kiva tunti. Niin ja edessä olisi viikko lomaa (Hessullekin varattu treenejä jopa kotipihan ulkopuolelle). 

Tänään on Hessulla myös edessä pesu :) siitä se ei kyllä tykkää, mutta pesu on  varmasti helppo tuon lyhyen karvan kanssa. Vanhuskoirat olivat eilen mukana remmilenkillä, mutta muuten on saaneet lenkkeillä pihalla ja kotikalliolla vapaana. 

Kotipihahommiakin on tehty ja eilen aloitettiin terassien pesu. Kuvassa takapihan terassi valmiina ja etupihan terassi vielä vaiheessa. Kyllä tulee puhdasta ja hienoa! Ensi kesänä myös öljytään tai sitten laitetaan jokin muu käsittely (jos halutaan väriä). 

patio-normal.jpg

WP_20140816_011-normal.jpg