Eilen oltiinkin Frodon kanssa PahaRemmin treeneissä. Tallattiin voittajaluokan rata ja lopputulos oli melkoisen haastava rata, eikä juurikaan tuullut. Muuten ilma olikin mitä mainioin, ei lunta, mutta sopiva pakkanen. Frodon rata oli avoluokan mittainen.

Frodon lähetin ensin oikealle, mutta lähti liiaksi vasemmalle eikä uponnut tarpeeksi, joten kutsuin pois ja uusi lähetys. Nyt lähti hyvin etukulmaan ja alas jyrkkää kalliota. Noin 20 metriä etukulmasta kallion alla oli ukko. Frodo tuli rullan kanssa vauhdilla takaisin ja pudotti rullan mun eteen. Pyysin nostamaan ja sai pitää sitä mun edessä hetken, ennen kuin annoin "irti" käskyn. Sitten vaan liina kiinni ja näytölle. Annoin Frodon juosta loppumatkan irti ja sen jyrkänteen alas.

Sitten lähetys vasempaan etukulmaan. Ei taaskaan mennyt ekalla etukulmaan, joten kutsuin pois ja uusi lähetys. Nyt meni hyvin ja etukulmaan asti. Oikein hyvä tyhjä ja siitä kehut ja nami minulta.

Lähetys oikealle ja ok tyhjä. Mun muistettava huutaa kehuen "hyvä" kun on uponnut hyvin tyhjälle. Keskilinjalla taas kehut ja nami.

Sitten lähetys vasemmalle ja jälleen oikein upea tyhjä. Yritin ylilähetystä, mutta tuli niin vinosti, että ei onnistunut, joten otettiin uudelleen kunnon lähetys. Hyvin lähti ja kallion takaa löytyikin suorapalkkaukko :)

Lähetys vasemmalle tyhjälle, joka oli taas hyvä. Sieltä aivan LOISTAVA ylilähetys ja hetken kuluttua löytyikin ukko ja Frodo tuli rullan kanssa vauhdilla. Jälleen se kyllä pudotti rullan mun jalkoihin, mutta vaadin nostamaan ja pitämään, mistä nami ja vasta sitten näytölle. Päästin juoksemaan vapaasti.

Sitten lähetys vasemmalle. Pusikossa oli ilmeisesti herkullisia jäniksen pipanoita tms. Sillä vasta kolmannella lähetyksellä sain Frodon menemään siitä kohden suoraan ja pysähtymättä. Etenikin hienosti sinne viiteenkymppiin ja takalinjaa 200 metrin radan takakulmaan missä suorapalkkaukko. Palkkana Frodon rakkain lelu kongo! Kongon kanssa leikittiinkin sitten autolle asti.

Olin oikein tyytyväinen treeniin. Frodo oli vauhdikas eikä paineistunut vaikka jouduin kolmessa kohdassa ottamaan uudelleen lähetyksiä (ei uponnut tarpeeksi tai jäi syömään niitä jäniksen papanoita). Täytyy vaan muistaa AINA vaatia tarpeeksi syvät pistot eikä edetä ennen kuin uppoaa. Rullan tuontiin myös kiinnitettävä huomiota ja otettava niitä pelkkiä tuonteja välillä. Illalla treenattiinkin lasten sukkien :) tuontia mulle käteen, niin että mulla oli kämmen auki ja sukka piti laittaa mun käteen ennen kuin sai namin. Yritän sitten metsässä muistaa näyttää kämmentä, jolloin Frodo yhdistäisi myös rullan tuonnin käteen asti. Seuraavissa Frodon hakutreeneissä otetaan mahdollisesti ihan voittajaluokan pitunen rata ja kiintorulla kaulassa.

Kohta lähden Milon kanssa hakutreeneihin, jonka jälkeen Frodon kanssa tokotreeneihin. Tämä onkin oikea treeniviikonloppu ;)