Tänään käytiin Prisman parkkiksella treenailemassa Milon kanssa. Laura ystävällisesti ja taitavasti käytteli mun kameraa, joten tässä teillekin pari treenivideota. Pitäisi enemmän videoida noita treenejä, jotta huomaisi omat virheetkin paremmin.

Edelleen työstetään Milon kanssa suoraa perusasentoa ja oikeaa kohtaa. Ei helppoa...

Tänään treenailin ensin yksin Prisman parkkiksella. Seuraamista, luoksetuloa ja jääviä liikkeitä. Kierrettiin myös ruuhkaisella parkkiksella (paljon ihmisiä ja autoja ja ahtaita paikkoja). Selvästi Miloa vähän jännitti, mutta rauhassa jaksoi kuitenkin kulkea. Varsinainen maalaispoika tuo Milo-otus :)

Lauran kanssa jälleen Milo ja Hara paikallamakuussa parkkipaikalla (tyhjässä päässä).Ensin kisamaisesti ja hyvin pysyivät, vaikka roska-auto ajoi vierestä ja henkilöauto takaa. Toisella puolella iso tie ja toisella puolella jonkin matkan päässä junarata. Oikein hyvää häiriötä. Palkkasin Milon namilla maahan. Otin vielä toisen ihan lyhyen paikallamkuun takapalkalla, palasin Milon viereen ja vapautin maasta lelulle. Sitten tehtiin häiriötreeniä molemmille, eli kun toinen makasi paikalla toinen koirakko kierteli ja kääntyili ihan vieressä. Seuraamisia myös ihan nenäkkäin jne. Hienosti meni.

Loppuun vielä Laura otti nuo aikaisemmin olleet videot ja sitten Milo saikin riehua lelunsa kanssa lumikasassa :)

Tokokokeet lähestyvät hurjaa vauhtia, joten treeniä täytyy lisätä. Torstaina on taas uusi paikka, minne mennään tekemään paikkamakuuta ja Laura saa toivottavasti lisää koirakoita mukaan, että saadaan ihan kunnon paikallamakuutreeni. Mun  täytyy kyllä viikonloppuna kaivaa meidän tokoeste hangesta.

Pikku Timon kissu on ihana ja pärjää jo loistavasti Rokin kanssa. Koiriin pitää edelleen pientä välimatkaa.