Eilen oli Frodo hakuilemassa. Tallattiin avoluokan rata ja toinen puoli oli hiukan ylisyvä. Haasteena oli vasemmanpuolen takakulman takaa alkava lampi (tai järvi) ja oikealla takakulmaa ennen iso suo. Frodolla oli kiintorulla kokoajan kaulassa ja laitoin sen vielä tarkoituksella melko löysälle, jolloin sen suuhun ottaminen on tosi helppoa.

Ensimmäinen lähetys oikealle, hiukan Frodo väisti kalliota, mutta upposi sitten hyvin ja teki oikein hyvän tyhjän laatikon, kehut ja nami minulta.

Sitten lähetys vasempaan etukulmaan ja lähti hienosti, kävi tsekkaamassa risupiilon ja palasi (kylläkin lähes omia jälkiään) keskilinjalle. Kehut tästäkin tyhjästä.

Sitten lähetys jälleen oikealle ja hyvä tyhjä, kehut ja nami.

Vasemmalle lähetys ja jälleen ihan ok tyhjä (hiukan matala). Palkaksi nami ja kehut.

Uusi lähetys vasemmalle ja sieltä auki olevasta roskisumpparista löytyi ukko ja suorapalkkanamit. Minulta vielä kehut kun Frodo tuli keskilinjalle. Tämä roskispiilo oli siis vähän ennen radan keskikohtaa vasemmalla hiukan takalinjasta keskilinjalle päin.

Tämän jälkeen useita tyhjiä sekä vasemmalle että oikealle. Oikealla ollutta suota Frodo kiersi molemmin puolin, mutta tuli lopulta yhdeltä tyhjältä myös suon läpi :)

Viimeinen oikealle lähetys ja sieltä lähes takakulmasta ison kuusen alta löytyi ukko ja suorapalkat nameilla.

Vielä yksi lähetys vasemmalle ja sieltä löytyi takakulmasta viimeinen ukko, jonka kanssa Frodo taisteli innoissaan keskilinjalle asti.

Aivan loistava treeni. Ei yhtään valetta, vaikka kiintorulla tyrkyllä. Sadassa metrissä Frodo selvästi hiukan paineistui (kuten aina varsinkin kisoissa), mutta ei siis siinäkään vaiheessa valeita ja ainoastaan pari lähtöä oli vähän hitaampia ja sitten taas pääsi vauhtiin. Suollakaan ei valeita, vaikka Frodo ei niistä tykkää ja niihin upotessa kiintorulla on vieläkin enempi tyrkyllä. Frodo ei myöskään mennyt lampeen uimaan vaan innoissaan ukolle.

Jatkossa olisi tarkoitus tallata Frodolle aina se avoluokan pituinen rata ja vaan vaihdella niitä ukkojen määriä, paikkoja ja ilmaisuja. Tällä kerralla oli siis kaikilla ukoilla suorapalkka ja seuraavalla kerralla ainakin yhdellä ukolla ilmaisu (täytyy vielä miettiä laitanko irto- vai kiintorullalla). Varmaankin irtorullat, jotta saan hinkattua myös sitä rullan luovutusta.