Milo ja Hessu olivat hallilla mukana tiistaina. Ensi tiistai onkin sitten viimeinen hallikerta ja otetaan silloin Milolle ja muillekin koirakoille kisamaista treeniä. Kaikilla taitaa olla kisat tulossa :)

Alkuun Hessu pääsi isolle hiekkakentälle rallittamaan Eetun ja myöhemmin Eetun ja Pepin kanssa. Voi, että menivät lujaa eikä Hessu meinannut pysyä "tappijalkojen" vauhdissa :) Tämän jälkeen Hessu saikin mennä autoon huilimaan ja Milo pääsi hommiin.

Taidettiin tehdä reippaalla tempolla ja herkkupalkalla (naudan sydäntä, nami) kaikki tokon avoliikkeet läpi. Pitkästä aikaa otettiin paikallamakuukin, kun oli sentään kolme koiraa paikalla. Milo oli keskellä ja mentiin kaikki ohjaajat piiloon tai yksi ohjaaja oli vain hetken, niin pystyi pitämään kolmikkoa silmällä. Oltiin reilu 3 minuuttia. Meni tosi hyvin. Kaikki liikkeet meni ihan ok, yhdessä kaukojen maasta - istu taisi hiukan jumittaa, mutta muut ok. Milo oli erittäin hyvässä vireessä tekemään :) Seuraamisen pysähdykset (Milon perusasento) on tulleet paljon varmemmiksi ja nopeammiksi. Myös luoksetulon "seiso" käsky on nyt suullisena toiminut joka kerta (myös ulkona, kun olen kokeillut). Josko se sitten onnistuisi tulevassa kisassakin... Loppuun leikin Milon kanssa ja heittelin sille lelua.

Tämän jälkeen Hessu -boy pääsi treenaamaan perusasentoa ja katsekontaktia. Laru piti myös Hessua kiinni ja tehtiin koko kentän pitunen luoksetulo ja lujaahan se tuli :) Otin myös parin askeleen päästä luoksetuloja niin, että jätin Hessun istumaan ja siitä "tänne" käskyllä eteen ja namia. Hessu oppi myös menemään agiputken ja se olikin siitä tosi kiva. Saivat lopuksi taas koko kolmen kopla leikkiä ja painelivat putkeakin edestakas. Hessua väsytti hyvin illalla :)

Tänään Hessu pääseekin heti aamusta ensimmäisiin hakutreeneihinsä ;)