Sää oli todella painostava (välillä satoi) eikä tuullut laisinkaan. Milolla neljä ukkoa.

Ensimmäinen lähetys oikealle ja Milo eteni hyvin (myös reippaasti yli kallion). Ukko oli makaamassa kallion takana. Rulla oli ukon takana, joten Milo joutui kiertämään ukkoa pitkään ja vasta, kun ukko liikautti kättään tajusi Milo hakea rullan sieltä takaata. Toi rullan vauhdilla, tiputti eteeni, mutta käskin nostamaan. Nosti hyvin ja kerrankin TÄYTTÄ vauhtia näytölle. Juoksin noin puoleen väliin narussa kiinni ja sitten päästin irti. Palkkana nameja.

Sitten lähetys vasemmalle. Lähti loivasti vinoon, mutta korjasi itse ja eteni suoraan etukulmaan (täällä ei pitänyt olla ukkoa, mutta olikin ;) Rulla tuli taas vauhdilla ja tällä kertaa ei pudottanut. Kun olin laittanut näyttönarun kiinni huusin "Missä?" Ukko huusi kolmisen kertaa täällä ja heti ekan kerran jälkeen päästin Milon (juoksin jonkun matkaa kiinni narussa). Ukko oli risukodassa, jonka suuaukko aukinainen. Palkaksi taistelut.

Sitten lähetys oikealle. Milo teki ensin melko matalan tyhjän. Lähetin uudelleen ja nyt upposi tosi hyvin, mutta kävi ottamassa etukulmasta vauhtia ja eteni sitten takalinjaa löytäen ukon. Rulla pudotettiin taas mun jalkoihin ja pyysin nostamaan. Näytölle ok ja kunnon taistelut palkaksi.

Sitten vasemmalle ihan mahtavan hyvä tyhjä (palkaksi namit ja kehut minulta). Lähetys uudelleen vasemmalle ja ukko löytyi "roskiksesta". Rulla tuli hyvin. Kun Milo oli kiinni liinassa huusin jälleen "Missä?" ja maalimies huusi täällä. Muuten hyvin näytölle, mutta joi välissä lätäköstä (tästä huomautin) ja jatkoi matkaa. Palkaksi taistelut.

Milo oli kyllä (ja minä) aivan puhki radan jälkeen. Ilma oli todella hiostava. Seuraavaksi otetaan ihan helppo, ehkä vain yksi ukko kiintorullalla :) ja mahtavat palkat.