Eilen iltapäivällä oli vuorossa ratsastustunti. Menin pitkästä aikaa Sonjalla. Sonja olikin kuuliaisella päällä ja tunti meni tosi hyvin. Pitkästä aikaa sellainen tunne, että osaan ratsastaa

Ratsastustunnin jälkeen päästiin Milon kanssa Marille paukkutreeneihin. Mukaan tuli toinenkin koira, jolle ammuttiin. Oltiin isolla nurtsilla ja ampuja oli noin 200 metrin päässä aluksi. Milo juoksenteli vapaana. Kuuli selvästi paukut, mutta jatkoi juoksemista ja merkkailuaan. Paukun jälkeen aina kutsuin luokse ja sai namin. Vaelleltiin nurtsilla lähemmäs ja kauemmas ja samalla tavalla Milo kuunteli paukut korvat höröllään, muuten ei reagoinut. Ammuttiin varmaankin noin 6 kertaa. Tärkeää oli minun pysyä rauallisena, jotta Milokaan ei keräisi niitä kierroksia.

Sen jälkeen aloitettiin vapaana seuraaminen, mutta Milolla sen verran kierroksia, että ei keskittynyt. Välittömästi Milo hihnaan ja neliön muotoista seuraamista. En antanut sille mahdollisuutta possuilla, joten heti rupesi seuraaminen sujumaan. Namia heti kun keskittyi. Tehtiin nelisen kierrosta hihnassa ja sitten hihna irti. Neuvoksi sain, että possuilua ei sallita. Milo sen ilmeisesti ymmärsi, sillä seuraaminen oli hyvää, joskin käännöksissä painoi aika kovasti mun jalkaan. Namia palkaksi parin kierroksen jälkeen.

Ihan lopuksi sitten heittelin sille narupalloa. Autossa Milo kuuli toisenkin koiran paukut, mutta ei varmaankaan niitä juuri noteerannut.

Huomenna tehdään nämä paukut uusiksi.

Tänään olisi vuorossa Milon hakutreenit. Tehdään näin kisan jälkeen hyvillä palkoilla hauskat ja palauttavat treenit :)